Εύη Φραγκάκη: «Γυναίκες και άντρες παρουσιαστές έχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες»
Media

Εύη Φραγκάκη: «Γυναίκες και άντρες παρουσιαστές έχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες»

Την... ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα σε ό,τι αφορά τους παρουσιαστές της ενημέρωσης επισημαίνει η Εύη Φραγκάκη.

Η δημοσιογράφος, στην επισήμανση ότι η παρουσίαση δελτίου είναι σχεδόν αποκλειστικά γένους θηλυκού πλέον, δίνει τη δική της εξήγηση: «Γυναίκες παρουσιάστριες και άντρες παρουσιαστές έχουν ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και πιθανότητες να βρεθούν στη θέση του παρουσιαστή µε τις απολύτως ίσες ευκαιρίες».

Η Ολγα Τρέµη δεν θα κάνει την παρουσίαση του δελτίου του χρόνου. Πώς σχολιάζετε την είδηση;

«Μόνο θετική αποτίµηση µπορεί να έχει κανείς για µια τέτοια εξέλιξη, που αφορά µια επαγγελµατία µε πολυετή και επιτυχή παρουσία στον ενηµερωτικό τοµέα. Αν η ίδια αποφασίσει να ολοκληρώσει εδώ την καριέρα της, είναι πλήρης εµπειριών και επιτυχιών και αν αποφασίσει να παραµείνει και να υπηρετήσει την ενηµέρωση από διαφορετικό πόστο, θα έχει επίσης πολλά να προσφέρει».

Οι παρουσιαστές της ενηµέρωσης έχουν ηµεροµηνία λήξεως;

«Όλοι, από οποιονδήποτε τοµέα και σε οποιοδήποτε επάγγελµα, είναι καλό να γνωρίζουν πότε να αποσύρονται. Το θέµα δεν είναι να εξυπηρετεί ένας παρουσιαστής -είτε ειδήσεων είτε ψυχαγωγίας- την εσωτερική του ανάγκη για τηλεοπτική προβολή, αλλά να εκτιµά τις δυνάµεις και τις εµπειρίες του και να τις εκµεταλλεύεται µε άλλον τρόπο. Άλλωστε, υπάρχουν τρανά παραδείγµατα παρουσιαστών που παραµένουν στον χώρο πολύ έντονα και µε τρόπο που τους αρµόζει ακόµα πιο πολύ λόγω τεράστιας εµπειρίας και δυνατοτήτων».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved