Ποιες παρουσιάστριες έριξαν «άκυρο» στο Mega για το δελτίο ειδήσεων;
Media

Ποιες παρουσιάστριες έριξαν «άκυρο» στο Mega για το δελτίο ειδήσεων;

Mετά την αποχώρηση της Όλγας Τρέµη από το βασικό δελτίο των 8 µ.µ. στο Mega, ο πονοκέφαλος του διευθυντή του εντείνεται καθηµερινά.

Όπου και αν έχει αποταθεί µε φανερά ραντεβού -αλλά και µε κρυφά-, σύμφωνα με τη real, δεν έχει εισπράξει ακόµα ένα «ναι», παρά τις πιέσεις των εκδοτών. Η αλήθεια είναι πως εννιά χρόνια αφότου εφευρέθηκε το µοντέλο µε την έλευση της Όλγας Τρέµη αλλά και του αείµνηστου Νίκου Κακαουνάκη στα παράθυρα, έχουν αλλάξει πολλά. Η στάση του δελτίου απέναντι στα πολιτικά πράγµατα της χώρας έκανε το κοινό του να αποµακρύνεται σιγά-σιγά και έτσι έχασε την πρωτιά, ιδιαίτερα µετά τη φιλοµνηµονιακή τοποθέτησή του και τον «πόλεµο» που κήρυξε κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Όλο αυτό το διάστηµα, µε φοβερές πιέσεις, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, που νιώθει πιο επισφαλή παρά ποτέ τη θέση του, έχει κάνει δεκάδες ραντεβού για σχολιαστές αλλά και για κεντρική παρουσιάστρια ή παρουσιαστή, µια και έπεσε η ιδέα στο τραπέζι να είναι άνδρας ο νέος κεντρικός παρουσιαστής.
Από τις γνωστές δηµοσιογράφους ο Χρ. Παναγιωτόπουλος θέλησε να δελεάσει για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου την Πόπη Τσαπανίδου, όπως και τις Εύα Αντωνοπούλου και Σία Κοσιώνη, ενώ στράφηκε και στην Κατερίνα Ακριβοπούλου για να σχολιάζει πλάι στον Γιάννη Πρετεντέρη. Οι απαντήσεις όλων ήταν αρνητικές, παρότι για κάποιες από αυτές είχε ήδη τη συναίνεση του προέδρου του Mega Σταύρου Ψυχάρη να προχωρήσει στις σχετικές επαφές. Οι εξελίξεις στο ειδησεογραφικό τµήµα του καναλιού ενδέχεται να είναι ραγδαίες, καθώς καλά πληροφορηµένες πηγές ισχυρίζονται ότι συζητείται και η αντικατάσταση του ίδιου του Χρ. Παναγιωτόπουλου µε διευθυντικά στελέχη από τον εκδοτικό χώρο του «Έθνους» ή του «Βήµατος». Ακούγονται τα ονόµατα του Βασίλη Χιώτη ή του Θανάση Τσεκούρα, αλλά και του Παντελή Καψή. Για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου συζητείται εναλλακτικά το όνοµα του Νίκου Στραβελάκη και αυτό της Μαρίας Σαράφογλου, που αποτελούν «λύσεις ανάγκης». Μετά τις 20 Αυγούστου θα υπάρχουν εξελίξεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved