Το Χόλυγουντ δίνει λάμψη στην τηλεόραση!
Media

Το Χόλυγουντ δίνει λάμψη στην τηλεόραση!

Με τρεις επιτυχημένες σειρές θα υποδεχτεί το φθινόπωρο το Mega ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την late prime time του.

Η αρχή θα γίνει με το πρόσφατο πολύκροτο διαδικτυακό πολιτικό δράμα του δικτύου Netflix με τίτλο «House of cards», στο οποίο πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Κέβιν Σπέισι και ο Ρόμπιν Ράιτ. Σκηνοθέτης είναι ο δημιουργός του «Seven», Ντέιβιντ Φίντσερ, και επίκεντρο τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται στην Ουάσινγκτον. Πρωταγωνιστής τους το μέλος των Δημοκρατικών του Κογκρέσσου της Νότιας Καρολίνας Φράνσις Αντεργουντ, τον οποίον υποδύεται ο βραβευμένος με Οσκαρ Κέβιν Σπέισι, ένα πρόσωπο που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να ανελιχθεί πολιτικά και, γιατί όχι, να φτάσει και στο οβάλ γραφείο. Συμπαραστάτης στον «δύσκολο» αγώνα του είναι η γυναίκα του, την οποίαν ενσαρκώνει η Ρόμπιν Ράιτ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2013 και εξακολουθεί την πορεία της στο διαδίκτυο.
Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα μας βάζει η αμερικανική σειρά του 2013 «Masters of sex», που διερευνά με τον δικό της, χαρακτηριστικό τρόπο τις πηγές της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Πιο συγκεκριμένα, το story της σειράς, η οποία διαδραματίζεται στη δεκαετία του '6ο, σκιαγραφεί την πραγματική ζωή των πρωτοπόρων της επιστήμης της σεξουαλικότητας των ανθρώπων, του Γουίλιαμ Μάστερς και της Βιρτζίνια Τζόνσον. Στη σειρά, που έκανε πάταγο όταν πρωτοπροβλήθηκε στις ΗΠΑ και απέκτησε σύντομα φανατικούς θαυμαστές, πρωταγωνιστεί ο Μάικλ Σιν, στον ρόλο ενός επιστήμονα ο οποίος με τη βοήθεια μιας εργαζόμενης μητέρας (Λίζι Κάπλαν) εξερευνά γνωστά συμπτώματα της σεξουαλικής συμπεριφοράς
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αστυνομικές παραγωγές έχουν χαρακτηρίσει πολλοί κριτικοί το «Black list», που θα δούμε από το φθινόπωρο. Κεντρικό της πρόσωπο είναι ο Ρέιμοντ Ρέντιγκτον (τον υποδύεται ο ηθοποιός Τζέιμς Σπέιντερ), ένας μυστήριος τύπος που παραδίδεται στο ΡΒΙ και προτείνει να βοηθήσει στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος. Θα συνεργαστεί με τη γοητευτική Ελίζαμπεθ Κιν (Μέγκαν Μπουν) και στην πορεία θα αποδειχθεί ότι έχει μια μαύρη λίστα από εγκληματίες, τους οποίους γνωρίζει και θα βοηθήσει το ΡΒΙ να τους συλλάβει.
Πηγή: TV Ζαππινγκ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved