Θανάσης Κουρλαμπάς: «Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω από μια τηλεόραση που... δεν υπήρχε»
Media

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω από μια τηλεόραση που... δεν υπήρχε»

Για την επιλογή του να μείνει εκτός τηλεόρασης για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά πώς βλέπει την Ελληνική μυθοπλασία που αρχίζει και πάλι να ανθίζει μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θανάσης Κουρλαμπάς.


Ήταν επιλογή σου να μείνεις εκτός τηλεόρασης; «Μου έγιναν ορισμένες προτάσεις, αλλά σε κάποιες από αυτές θα πεις «ναι», σε άλλες «όχι», ενώ κάποιες άλλες δεν μπορούσαν και να ευοδωθούν. Το συγκεκριμένο διάστημα τουλάχιστον, δεν γινόντουσαν σειρές. Δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω από μια τηλεόραση που... δεν υπήρχε! Για μια τριετία, τετραετία δεν γινόντουσαν σίριαλ»
Πώς σου φαίνεται τώρα που η ελληνική μυθοπλασία ανθίζει ξανά;
«Είναι πολύ ελπιδοφόρο και πολύ ευχάριστο. Έχει μοιραστεί ξανά η τράπουλα σε ανθρώπους και εταιρείες. Νομίζω πως έκανε καλό σε όλους μας αυτό το αναγκαστικό διάλειμμα και η κρίση, θέλω να πιστεύω πως θα δημιουργηθούν καλύτερες καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα. Την είχε ανάγκη αυτή την ανανέωση η τηλεόραση! Την αίσθηση που είχε πολύς κόσμος την είχα κι εγώ: Τα πράγματα είχαν ξεφύγει από το πλαίσιο τους και τώρα ανακατεύονται ξανά τα νερά», λέει ο ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved