Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Η συνεργασία μου στο «Μπρούσκο» είναι άκρως ερωτική»
Media

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Η συνεργασία μου στο «Μπρούσκο» είναι άκρως ερωτική»

Για την επιτυχία του «Μπρούσκο», την σχέση του με τους συνεργάτες του αλλά και το νέο του ανατρεπτικό βίντεο κλιπ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.


Πώς αντιλαμβάνεσαι τη μεγάλη επιτυχία του «Μπρούσκο»; «Σαν μια μεγάλη επιτυχία. Έχω πολύ άγχος. Νιώθω ότι δίνω εξετάσεις στους σκηνοθέτες, στους σεναριογράφους και σε όλο αυτό το υπέροχο team καθημερινά»
Πώς είναι η συνεργασία σου με τους υπόλοιπους συντελεστές;
«Θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω άκρως ερωτική!»
Έχεις ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία, την υποκριτική, το μόντελινγκ και το τραγούδι. Σου αρέσει να δοκιμάζεσαι σε διαφορετικά πράγματα; «Εξαρχής κατέφθασα στην Ελλάδα από την Αμερική σαν σκηνοθέτης και ηθοποιός, έκανα μόδα όντας το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια του Αrmani, καθαρά επιλεκτικά, και μετέπειτα ασχολήθηκα με το τραγούδι... Μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε διαφορετικά πράγματα μόνο εφόσον θεωρώ ότι είναι μέρος της δουλειάς μου»

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι «40 βαθμοί Κελσίου» με ένα ανατρεπτικό και τολμηρό βιντεοκλίπ, του οποίου τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου, και το οποίο δέχθηκε πολλές αντιδράσεις. «Το τραγούδι είναι σε στίχους Ανδρέα Λάμπρου και σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου. Είναι ένα home video που κάναμε μετά από κατανάλωση τεκίλας. Τα γυρίσματα κανονικά ήταν προγραμματισμένο να γίνουν σε ένα κρουαζιερόπλοιο, σε τελείως διαφορετικό κόνσεπτ. Ακυρώθηκαν όμως εξαιτίας αμείωτου κεφιού σε ένα φιλικό σπίτι. Σε αυτό συμμετέχουν πολλοί συντελεστές του «Μπρούσκο», ενώ το σπίτι ανήκει στην Art director της σειράς. Τις αντιδράσεις τις αντιμετωπίζω με πολλή τεκίλα...», λέει στο περιοδικό Mytv ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved