«Βόρειοι και Νότιοι» αλά Τουρκικά!
Media

«Βόρειοι και Νότιοι» αλά Τουρκικά!

Το «Kuzey Guney», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος της σειράς, στην ουσία αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας των Κάιν και Αβελ, δείχνοντας παράλληλα τα δύο πρόσωπα της Τουρκίας.

Η σειρά πραγματεύεται την ιστορία δύο αδελφών, του Κουζει και του Γκιουνέι. Ο Τατλιτούγ υποδύεται τον Κουζει, ένα νεαρό παιδί με πολύ καλή ψυχή, που όμως είναι ατίθασος, επαναστάτης και μπλέκει συνεχώς σε καβγάδες. Ο αδελφός του, ο Γκιουνέι, είναι τελείως διαφορετικός. Ήρεμος, υπομονετικός και με μεγάλες φιλοδοξίες για το μέλλον. Κοινό σημείο και των δύο ο ερωτάς τους για την παιδική τους φίλη Τζεμρέ, που στην πορεία θα τους διχάσει και θα οδηγήσει τη σχέση τους σε οριακή κατάσταση.
Το σενάριο, όπως αναφέρει το Tvzapping εκτυλίσσεται σε μια φτωχική γειτονιά της Κωνσταντινούπολης. Οι αρτοποιοί γονείς των δύο αδελφών έχουν επενδύσει όλα τα όνειρα τους στον Γκιουνέι, παραμελώντας τον Κουζει. Όταν ο πρώτος το τελευταίο βράδυ πριν από τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο γίνεται υπαίτιος θανατηφόρου τροχαίου, ο Κουζέι θα αναλάβει όλη την ευθύνη και θα οδηγηθεί στη φυλακή, προκειμένου να μην ανακοπεί η σταδιοδρομία του αδελφού του. Εκεί θα μπλέξει με μια συμμορία παράνομων στοιχημάτων πυγμαχίας και θα συμμαχήσει μαζί τους, προκειμένου μέσα από τη φυλακή να προστατέψει την οικογένεια του.
Καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά και παράνομες σχέσεις έρχονται σταδιακά στην επιφάνεια μετά την αποφυλάκιση του Κουζει. Ο Γκιουνέι αρχικά έχει κάνει σχέση με την Τζεμρέ, την οποία όμως εγκαταλείπει για μια συμφοιτήτριά του στο πανεπιστήμιο, η οποία ανήκει σε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Τουρκίας. Την ίδια στιγμή ο Κουζει κάνει σχέση με μια νεαρή φοιτήτρια, η οποία κατάγεται από τα βάθη της Ανατολίας, και στην προσπάθεια της να τον κρατήσει κοντά της του λέει ψέματα ότι είναι έγκυος, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε βεβιασμένο γάμο.
Όλα αυτά βέβαια θα διαρκέσουν πολύ λίγο, καθώς και οι δύο σχέσεις των δύο αδελφών θα διαλυθούν με ηχηρό τρόπο. Άλλωστε, ποτέ κανείς από τους δύο δεν έπαψε να είναι ερωτευμένος με την Τζεμρέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved