Παρουσιαστής έκανε διαίτα για να κάνει εξώφυλλο: «Έτρωγα μόνο μπακαλιάρο και βραστή πατάτα, πρωί, μεσημέρι και βράδυ»
Media

Παρουσιαστής έκανε διαίτα για να κάνει εξώφυλλο: «Έτρωγα μόνο μπακαλιάρο και βραστή πατάτα, πρωί, μεσημέρι και βράδυ»

Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ότι δεν του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του στη μικρή οθόνη ενώ αναφέρθηκε και στις ώρες γυμναστικής που κάνει καθημερινά.

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε για την αυστηρή δίατα που έκανε για να φωτογραφηθεί σε ανδρικό περιοδικό.

Αλήθεια, πώς αντέδρασες όταν είδες πρώτη φορά τον εαυτό σου στην τηλεόραση;

«Δεν μου άρεσα καθόλου και γενικότερα δεν θέλω να με βλέπω στην τηλεόραση! Ούτε τώρα, στο "Happy Day", μου αρέσει και όταν καμιά φορά η γυναίκα μου με παροτρύνει να δούμε μαζί την εκπομπή, βρίσκω δικαιολογίες για να το αποφύγω. Το πρώτο επεισόδιο των "Βασιλιάδων" πάντως, το παρακολούθησα σε ένα σπίτι που είχε προτζέκτορα, μαζί με φίλους και είχαμε ξεκαρδιστεί στα γέλια!».

Πόσα χρόνια γυμνάζεσαι, Νίκο;

«Γυμνάζομαι από 15 χρόνων και τώρα είμαι 31. Το χειμώνα χαλαρώνω λίγο τους ρυθμούς, αλλά γενικά προσπαθώ να πηγαίνω στο γυμναστήριο τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα».

Ποια είναι η πιο αυστηρή δίαιτα που έχεις ακολουθήσει;

«Όταν επρόκειτο να φωτογραφηθώ για το εξώφυλλο του «Mens Health», έτρωγα μόνο μπακαλιάρο και βραστή πατάτα, πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Πέντε μέρες άντεξα αυτό το μαρτύριο. Για να το φάω, έκλεινα τη μύτη μου!. Εκεί που δεν μπορώ να αντισταθώ, είναι στα παγωτά. Αλλά όταν φάω, μετά θα τρέχω στο διάδρομο, για κανένα σαραντάλεπτο, για να το κάψω!».
Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved