Ευαγγελία Αραβανή: «Περιμένω να δω τον Σεφερλή με αγωνία»
Media

Ευαγγελία Αραβανή: «Περιμένω να δω τον Σεφερλή με αγωνία»

Για τα τηλεοπτικά ζευγάρια, αν πουλάει σαν εικόνα αλλά και αν εκείνη θα δεχόταν να παρουσιάσει μια εκπομπή με τον αγαπημένο της, Ηλία Βρεττό, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ευαγγελία Αραβανή.


Πώς βλέπεις την επιλογή του Μάρκου Σεφερλή για το πρωινό του Μega; «Μου αρέσει που άκουσα ένα τόσο διαφορετικό όνομα για την πρωινή ζώνη. Είναι... χείμαρρος, με τη δική του προσωπικότητα, έντονο χιούμορ, μου άρεσε πολύ. Για να είμαι ειλικρινής, περιμένω να τον δω με αγωνία. Ο μόνος μου ενδοιασμός, επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά, είναι το κατά πόσο θα μπορεί να βάζει stop στο χιούμορ και τα πειράγματα του»
Αντίστοιχα, η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα πώς σου φαίνονται; Έχεις πάει και καλεσμένη στο πλατό, οπότε έχεις εμπειρία.
«Πλέον είναι μια σταθερή αξία στην ελληνική τηλεόραση. Και οι δύο έχουν βρει τους ρόλους τους και αυτό φαίνεται. Έχουν κερδίσει, χωρίς αμφιβολία, και ένα μερίδιο κόσμου, που, εκτός των άλλων, θέλει να μάθει πότε θα πειράξει ο Γιώργος τη Φαίη, πότε θα λογομαχήσουν»
Δηλαδή, κατά τη γνώμη σου, πουλάει η εικόνα του ζευγαριού και στη ζωή και στην TV;
«Αν κρίνουμε και από το συγκεκριμένο ζευγάρι αλλά και από την τάση που πάει να διαμορφωθεί, ναι. Μετά τη Φαίη και τον Γιώργο, ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού και τώρα και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη. Οπότε, θα τολμήσω να πω ότι έχει τους φαν του η συγκεκριμένη στρατηγική»
Αν σου γινόταν πρόταση, θα παρουσίαζες εκπομπή με το σύντροφο σου, Ηλία Βρεττό;
«Δεν λέω ποτέ μεγάλες κουβέντες και πάντα έχω ως αρχή τη λαϊκή ρήση «ποτέ μη λες ποτέ». Οπότε, θα σου πω ότι για άμεσα δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν είναι και εύκολο, ο Ηλίας είναι τραγουδιστής. Θα πω με βεβαιότητα όμως ότι έχει ταλέντο στην τηλεόραση, του το έχουν πει κι άλλοι», λέει στον Ελεύθερο Τύπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved