«Έψιλον» όπως… Ελεονώρα!
Media

«Έψιλον» όπως… Ελεονώρα!

Από σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2014, το «Epsilon tv» υποδέχεται στην τηλεοπτική του «οικογένεια» την Ελεονώρα Μελέτη.

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, με την αμεσότητα, το δυναμισμό και την αυθεντική της προσωπικότητα, κάνει την ανατροπή! Αφήνει πίσω της τα τηλεοπτικά τετριμμένα κι επιστρέφει στην έρευνα, με μια πρωτότυπη δημοσιογραφική εκπομπή με μια εκπομπή που θα αγαπηθεί αλλά και θα συζητηθεί τόσο που θα γίνει... #hashtag!
#hashtag άλλωστε είναι και ο τίτλος της νέας της εκπομπής, για την οποία έχουν ήδη γραφτεί τόσα πολλά... Η εκπομπή σε κάθε της αυτοτελές επεισόδιο, έχει ως σημείο αναφοράς μία λέξη. Η παρουσιάστρια ερευνά την έννοια αυτής της λέξης μέσα από ρεπορτάζ, ντοκουμέντα, συνεντεύξεις αλλά και προσωπική βιωματική εμπειρία. Αυτό είναι και το βασικό –πρωτότυπο- στοιχείο που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη εκπομπή, καθώς η Ελεονώρα γίνεται –πέρα από τις συνεντεύξεις και τις μαρτυρίες- η ίδια «πρωταγωνίστρια» της έρευνας σε κάθε επεισόδιο.
Το "#hashtag", ασχολείται με θέματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό, είτε αυτά πηγάζουν από την άμεση επικαιρότητα, είτε αυτά αφορούν σε έρευνες γενικότερων θεμάτων, από όλους τους χώρους, δίχως ταμπέλες, ταμπού και στεγανά.
Λίγα βιογραφικά στοιχεία για την Ελεονώρα Μελέτη:
Έχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Ιταλική Φιλολογία, είναι τελειόφοιτος της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και γνωρίζει συνολικά πέντε γλώσσες.
Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στον τηλεοπτικό σταθμό «Alter» το 2001, ως Συντάκτρια στις Διεθνείς Ειδήσεις το 2001, ενώ το 2003 ανέλαβε την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του ίδιου καναλιού. Το 2004 «μετακόμισε» στο ειδησεογραφικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας κι εκεί την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων. Από την τηλεοπτική σεζόν 2005-2006 και για τρία χρόνια, παρουσίασε με επιτυχία την εκπομπή «Πρωινός καφές», η οποία παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης, ενώ παράλληλα παρουσίασε μεγάλα τηλεοπτικά shows.
Τον Αύγουστο του 2008 άρχισε τη συνεργασία της με το Star Channel, ως παρουσιάστρια των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, αλλά και της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του καναλιού «Πρωινή Μελέτη», η οποία παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης με ποσοστά που ξεπέρασαν ακόμη και το 40% στα δυναμικά κοινά, για τέσσερις συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν . Από τoν Απρίλιο του 2012 η «Πρωινή Μελέτη» μετακόμισε στη μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε «Μεσημεριανή Μελέτη», ενώ το 2013 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Μελέτησέ το», η οποία ολοκλήρωσε τον κύκλο της τον Ιούλιο του 2014. Παράλληλα, παρουσίασε με επιτυχία τους Διαγωνισμούς Ομορφιάς «Σταρ Ελλάς-Μις Ελλάς», αλλά και «Playmate of the year». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει με επιτυχία, καθημερινές ραδιοφωνικές εκπομπές (στον Ρ/Σ «Δρόμος 89,8»), ενώ ιδιαίτερη απήχηση έχει το editorial στο προσωπικό της blog

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved