Πάνος Κοκκινόπουλος: «Αισθάνομαι την ίδια αγωνία όπως την πρώτη φορά της «10ης εντολής»
Media

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Αισθάνομαι την ίδια αγωνία όπως την πρώτη φορά της «10ης εντολής»

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει φέτος τηλεοπτικά με νέα επεισόδια της σειράς «10η εντολή» η οποία έχει δώσει το δικό της στίγμα εδώ και χρόνια στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

Πώς νιώθει όμως ο δημιουργός για αυτή την επιστροφή και τι να περιμένουμε από εκείνον; «Αισθάνομαι την ίδια αγωνία όπως την πρώτη φορά της «10ης εντολής» και την ίδια αν όχι μεγαλύτερη, χαρά» δηλώνει ο ίδιος στη real και συνεχίζει: «Όταν αρχίζουμε να νιώθουμε ασφαλείς, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ξέρω πως ο κόσμος περιμένει τα επεισόδια –το βλέπω από τα μηνύματα που μου στέλνουν και από τους φανατικούς θεατές στις επαναλήψεις, αλλού ούτε αυτό μου δίνει ασφάλεια. Επιστρέφουμε με δημιουργική αγωνία για να κάνουμε το κάτι παραπάνω, να μην απογοητεύσουμε τους παλιούς θεατές και να γοητεύσουμε τους νέους, μα, πάνω απ' όλα, να γοητευτούμε εμείς οι ίδιοι από τη διαδικασία της δουλειάς μας».
Έχεις κάνει μόνο καλή τηλεόραση. Ποια βήματα πιστεύεις ότι πρέπει να γίνουν για να 'ξαναμονταριστεί' το Μέσο;
«Παρέες με αισθητική, τρέλα, αγάπη και ιδέες, κανούργιο βλέμμα στα σενάρια, ρίσκα, απαιτητικοί τηλεθεατές. Να κάνουμε διπλή προσπάθεια για να μην αποπροσανατολιστούμε, να κλείσουμε τα μάτια στη φτήνια και τη χυδαιότητα της εποχής, να διατηρήσουμε τη δημιουργικότητα και την ποιότητά μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved