Παναγιώτης Στάθης: Η αποχώρηση της Τρέμη και το «όχι» σε επαγγελματικές προτάσεις
Media

Παναγιώτης Στάθης: Η αποχώρηση της Τρέμη και το «όχι» σε επαγγελματικές προτάσεις

Ο Παναγιώτης Στάθης ο οποίος παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων του Star κάθε Σαββατοκύριακο, σχολιάζει την αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το τηλεοπτικό σκηνικό και αποκαλύπτει σε ποιες επαγγελματικές προτάσεις θα έλεγε όχι.


Η αποχώρηση της Όλγας Τρέμη αλλάζει τους συσχετισμούς της τηλεθέασης;

«Δεν ξέρω πως θα είναι δομημένο το νέο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Εάν παρά την αποχώρηση της κυρίας Τρέμη, παραμείνει το ίδιο, νομίζω πως δεν θα υπάρξει καμία διαφορά. Θα πρέπει να δούμε εάν το δελτίο θα είναι "νέο". Θεωρώ πως το MEGA είναι μεγάλο κανάλι και κατά συνέπεια θεωρώ πως η μάχη θα είναι σκληρή».

Τι θα μπορούσε να σε κάνει να αρνηθείς μια επαγγελματική πρόταση;

«Μπορεί να διαφωνώ σε ένα concept. Ή να μην θέλω να υπηρετήσω κάτι άλλο. Αλλά νομίζω πως όλοι όσοι δουλεύουμε στην τηλεόραση και κατ' επέκταση, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το να είσαι δημοσιογράφος σημαίνει πως μπορείς να υπηρετήσεις διάφορα μοντέλα. Αν με ρωτήσεις τι μου αρέσει, θα σου πω πως από μικρό παιδί είμαι στα δελτία ειδήσεων, είμαι παιδί των ειδήσεων. Από εκεί και πέρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να μην με προσβάλλει και να με κάνει καλύτερο. Δεν μπορώ να βάζω στεγανά».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved