Κώστας Κρομμύδας: «Μόνο με την τηλεόραση δεν ζεις πλέον»
Media

Κώστας Κρομμύδας: «Μόνο με την τηλεόραση δεν ζεις πλέον»

Ο Κώστας Κρομμύδας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην συγγραφική του δραστηριότητα αλλά και στην αποχή του από την τηλεόραση.

Πλέον τι επάγγελμα θα έγραφες στην ταυτότητά σου;

«Ηθοποιός-συγγραφέας! Τελευταία με βάζουν πρώτα ως συγγραφέα και μετά ως ηθοποιό. Ηθοποιός είμαι αλλά μου αρέσει πάρα πολύ να γράφω. Ευελπιστώ να συνεχίσω να κάνω και τα δύο».

Από την τηλεόραση γιατί απουσιάζεις;

«Απουσιάζω καταρχήν γιατί υπάρχει κρίση και οι δουλειές έχουν λιγοστέψει. Οι προτάσεις αλλά και γενικότερα αυτό που υπήρχε δεν με κάλυπτε ούτε καλλιτεχνικά αλλά ούτε οικονομικά, διότι τα χρήματα είναι ελάχιστα. Έτσι προτίμησα ν' ασχοληθώ με άλλα πράγματα. Μην ξεχνάμε ότι η τηλεόραση είναι πολύ δεσμευτική, σε θέλει εκεί 10 ώρες τη μέρα και δεν σου αφήνει χρόνο για άλλα πράγματα. Από την άλλη, μόνο με την τηλεόραση δεν ζεις πλέον. Χαίρομαι που από εδώ κι εμπρός γίνονται πιο ενδιαφέρουσες δουλειές. Αν υπήρχε κάτι, θα το έκανα...».

Το επάγγελμα του συγγραφέα μπορεί να προσφέρει τα προς το ζην;

«Υπάρχουν συγγραφείς που ζουν από αυτήν τη δουλειά, αλλά οι περισσότεροι έχουν το γράψιμο ως χόμπι, ως μία ακόμα ενασχόληση. Εγώ δεν έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο, να ζω δηλαδή μόνο από αυτήν τη δουλειά, αλλά δεν σου κρύβω ότι θα ήθελα».

Τρίτο βιβλίο αισίως, η «Ογκρέσα» ... Να θεωρήσουμε, λοιπόν, ότι σε κέρδισε η συγγραφή;

«Από το πρώτο βιβλίο με κέρδισε η συγγραφή. Ήδη συζητάω με τους υπευθύνους του εκδοτικού Οίκου την επόμενη ιδέα, η οποία πολύ σύντομα θα ξεκινήσει να μπαίνει στη διαδικασία της συγγραφής Είναι κάτι που δεν σταματάει. Ήδη έχω ξεκινήσει από τον Ιούλιο να γράφω το επόμενο».
Πηγή: YOU

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved