Κατερίνα Γερονικολού: «Πρόκειται για ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο. Το... ρουφάω»
Media

Κατερίνα Γερονικολού: «Πρόκειται για ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο. Το... ρουφάω»

«Δεν ήξερα πολλά πράγματα» παραδέχεται για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Γερονικολού.

«Πολλοί γνωστοί μου είναι απόγονοι των ανθρώπων που έζησαν την καταστροφή του 1922, επομένως είχα μια αίσθηση, αλλά δεν ήμουν -και ντρέπομαι γι' αυτό που λέω- ευαισθητοποιημένη» δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού. «Διαβάζοντας το έργο βούρκωσα, συνειδητοποίησα ότι προερχόμαστε κι από αυτούς τους ανθρώπους», προσθέτει. Στην παράσταση είναι η ορφανή Ζαχαρούλα, που φτάνει ως ψυχοκόρη στην οικογένεια των πλούσιων Σμυρνιών, «άμαθη, αυθόρμητη, γεμάτη χαρά και το κέφι των 16 της χρονών, μην έχοντας σχέση με τα πολιτικά».
Μέσα στα επτά χρόνια του έργου μεγαλώνει, ερωτεύεται τον γιο της οικογένειας Βασιλάκη και... «ζούμε έναν έρωτα απαγορευμένο, γιατί ποτέ μια ψυχοκόρη δεν θα μπορούσε να παντρευτεί έναν κύριο. Η Καταστροφή αντιστρέφει τα πάντα, όχι μόνον οικονομικά και κοινωνικοπολιτικά, αλλά και την αντίληψη των ηρώων, ανατρέπονται οι κανόνες της κοινωνικής τάξης».
Μια διαφορετική ηρωίδα από αυτή που υποδύεται στη σκηνή θα μας συστήσει στη μικρή οθόνη η Κατερίνα Γερονικολού. Θα είναι η Μανία, στα «Κλεμμένα όνειρα», μια σύγχρονη κοπέλα, η οποία θα μπει στη ζωή του Σταύρου Μαλτέζου και θα την αλλάξει. «Τον γοητεύει, αλλά ανήκει σε μια οικογένεια που έχει κάποια μυστικά, κάποια σημάδια από το παρελθόν, που ενδεχομένως να επηρεάσουν το παρόν» αποκαλύπτει στο TV Έθνος. «Πρόκειται για ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο. Το... ρουφάω. Ο ρόλος είναι πολύ διαφορετικός απ' ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved