Γιώργος  Λιανός: «Δεν θεωρώ ότι το ‘Όλα παίζουν’ αντικαθιστά το ‘Δέστε τους’»
Media

Γιώργος Λιανός: «Δεν θεωρώ ότι το ‘Όλα παίζουν’ αντικαθιστά το ‘Δέστε τους’»

Για το αν θεωρούν ότι η εκπομπή «Όλα παίζουν» αντικαθιστά το «Δέστε τους», αλλά και αν πιστεύουν πως η συνύπαρξη πολλών γυναικών στο ίδιο πλατό δεν είναι εύκολη, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους ο Γιώργος Λιανός και η Αλέκα Καμηλά.


Το Όλα παίζουν παίρνει ουσιαστικά τη θέση του Δέστε τους, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Πιστεύετε ότι θα είστε άξιοι αντικαταστάτες του Νίκου Μουτσινα και της παρέας του;
Γιώργος: «Δεν θεωρώ ότι το Όλα παίζουν αντικαθιστά το Δέστε τους. Πάμε να κάνουμε κάτι καινούριο που μπορεί να μην απέχει σε νοοτροπία, γιατί και οι δύο εκπομπές είναι ψυχαγωγικές αλλά είναι διαφορετικό. Δεν μας τρομάζει η σύγκριση. Το πρώτο μας μέλημα, αυτή τη στιγμή, είναι να βρούμε ότι καλύτερο μπορούμε να βγάλουμε όλοι μαζί».
Αλέκα: «Είμαι η πλέον ακατάλληλη να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, γιατί δεν έχω τηλεοπτική εμπειρία Προς το παρόν, αυτό που έχω εισπράξει από τις πρόβες, παρόλο που είμαστε τέσσερα άτομα που δεν γνωριζόμασταν και μας αμόλησαν σε ένα στούντιο, είναι ότι περνάμε καλά. Αν δουλέψουμε σκληρά και έχουμε όλοι κοινό στόχο μπορούμε να πάμε πολύ καλά. Προσωπικά θα ήθελα να μην απογοητεύσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν γι αυτό και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Δεν θα ήθελα μετά από λίγο να σκεφτούν: «Την πήραμε για καλή και βγήκε... πατάτα».

Πάντως, η συνύπαρξη πολλών γυναικών σε μία εκπομπή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.
Αλέκα: «Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί. Δεν έχω τσακωθεί με τον άντρα μου αυτά τα 10 χρόνια που είμαστε μαζί θα τσακωθώ με τους ξένους Ο καθένας έχει τον ρόλο του στην εκπομπή, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να έχουμε κόντρα»

Γιώργος: «Προσωπικά παρακαλάω να τσακωθούν. Το ιδανικό θα ήταν να φορέσουν τα μπικίνι τους, να πέσουν στη λάσπη και να είμαι στη μέση για να τις χωρίσω», λένε στο περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved