«Μπρούσκο»: Όλα όσα θα δούμε στην τηλεταινία
Media

«Μπρούσκο»: Όλα όσα θα δούμε στην τηλεταινία

Με ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο ξεκινάει η νέα τηλεοπτική σεζόν για την σειρά «Μπρούσκο» με γεγονότα που θα φέρουν τη μεγάλη ανατροπή και μυστικά που θα αποκαλυφθούν για να αλλάξουν τα δεδομένα στις σχέσεις των ηρώων.

Ο Αχιλλέας σε μια απεγνωσμένη μάχη με το χρόνο, πρέπει να ανακαλύψει ποιος και γιατί έχει απαγάγει τη Μελίνα.

Γνωρίζοντας πως η ζωή της κινδυνεύει, θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει, ενώ ταυτόχρονα η απόφασή του να την παντρευτεί παρά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έγιναν, έχει ήδη προκαλέσει ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα σ' εκείνον και την οικογένεια των Ματθαίων. Μόνος του, απελπισμένος και πιο ερωτευμένος από ποτέ, θα πρέπει να κάνει τη μεγαλύτερη υπέρβαση της ζωής του για να σώσει τη ζωή της Μελίνας, η οποία βιώνει τον απόλυτο τρόμο στα χέρια των απαγωγέων της.

Παράλληλα, στα Χανιά, ο Σήφης, αφού καίει το οινοποιείο, παίζει το τελευταίο του χαρτί δίνοντας λυσσαλέα μάχη με τον πατέρα του. Ωστόσο, μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει, καθώς, με απρόσμενο τρόπο, θα πρέπει κι εκείνος με τη σειρά του να πάρει αποφάσεις σχετικές με την απαγωγή της Μελίνας και η βαθιά του αγάπη του γι' αυτή θα δοκιμαστεί με τρόπο που θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Στο μεταξύ η απόρριψη που βιώνει για μια ακόμα φορά η Αναστασία από τον Ματθαίο, θα έχει αναπάντεχα αποτελέσματα εξαιτίας μιας καινούργιας αποκάλυψης που θα ανατρέψει τα πάντα, προκαλώντας μεγάλες αλλαγές στις ζωές τους.
Πηγή: tvzapping

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved