Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για την επιστροφή της στη τηλεόραση
Media

Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για την επιστροφή της στη τηλεόραση

Η Μαρία Τζομπονάκη μετά από χρόνια αποχής της από την τηλεόραση επιστρέφει και μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Όμικρον θετικό».

Τι διαδραματίζεται στη σειρά;

«Η ιστορία αφορά στη διεκδίκηση ενός παιδιού από δύο μάνες: εκείνη που το γέννησε κι αυτή που το μεγάλωσε...Το αγόρι αυτό, ενώ ξεκίνησαν να «βοηθήσουν» στην ανατροφή του ένα νεαρό ζευγάρι Ελλαδιτών που ήταν την περίοδο της γέννησής του στην Κύπρο, κατέληξαν να το αρπάξουν και να εξαφανιστούν από προσώπου γης!».

Γιατί συνέβη αυτό;
«Συνέβη με πρωτοβουλία του άντρα, ο οποίος είναι και ο φυσικός πατέρας του αγοριού. Ωστόσο όταν μεγαλώνει το παιδί σπουδάζει γιατρός και από μια σειρά συμπτώσεων καταλήγει να εργαστεί σε νοσοκομείο της Κύπρου. Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα».

Δηλαδή;
«Η μητέρα που τον μεγάλωσε τρομοκρατείται στην ιδέα πως εκείνος θα μάθει την αλήθεια και ίσως τον χάσει κι έτσι αρχίζει έναν αγώνα κυνηγητού, που θα την φέρει αργότερα αντιμέτωπη με αποκαλύψεις, που αφορούν στην πραγματική ζωή του άντρα της. Ζωή που είναι εντελώς διαφορετική από εκείνα που γνώριζε».

Ο δικός σας ρόλος ποιος είναι;
«Παίζω τη μητέρα που μεγάλωσε το αγόρι. Μια μεγαλοαστή, που ερωτεύτηκε σφοδρά τον μετέπειτα σύζυγό της και πέταξε στον αέρα σπουδές και ταλέντο στη ζωγραφική. Ξέρει από νωρίς πως δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Δεν γνωρίζει όμως το ποιόν του συζύγου της ο οποίος διαχειρίζεται τη μεγάλη περιουσία της. Μεγαλώνει με μεγάλη αφοσίωση το αγόρι αυτό και το λατρεύει. Για να μην τον χάσει θα κάνει τα πάντα!

Τι πιστεύετε ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στο «Όμικρον Θετικό»;
«Όλοι μας! Συνολικά όλη η δουλειά! Θα το δείτε σύντομα στις οθόνες σας».

Πηγή: tvmania

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved