Αυτό είναι το μεγάλο λάθος της Κατερίνας Καινούργιου!
Media

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος της Κατερίνας Καινούργιου!

H Kατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το μάθημα που πήρε από τις συνεργασίες της και το μεγάλο λάθος, που έκανε!

Το μεγαλείο ενός άνθρωπου κρύβεται στην ψυχή του. Τους καλόψυχους ανθρώπους τους νιώθω. Τους ξεχωρίζω και πια, θέλω μόνο αυτούς στη ζωή μου» έγραψες στο account σου στο twitter. Τι ή ποιον είχες στο μυαλό σου γράφοντας αυτό το tweet; Έχεις φτάσει σ'εκείνη τη στιγμή στη ζωή σου που νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα;

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κρατάει κακίες. Δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν και αγαπάω πολύ εύκολα δένομαι με τους γύρω μου. Έχω απογοητευτεί πολύ τον τελευταίο καιρό από διάφορες καταστάσεις στη ζωή μου. Νομίζω ότι σε όλες τις σχέσεις ακόμα και στις επαγγελματικές, αποζητώ την αγάπη- και αν εγώ δεθώ με κάποιον πιστεύω ότι και ο άλλος νιώθει το ίδιο. Αυτό όμως δεν συμβαίνει πάντα. Όντως, λοιπόν , αυτή την εποχή κάνω κάποια ξεκαθαρίσματα. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να σε θέλουν στη ζωή τους επειδή πολύ απλά σε χρειάζονται ή τους «κάνεις» για τη συγκεκριμένη στιγμή. Θέλω λοιπόν ανθρώπους με ωραίες ψυχές. Προτιμώ να συνεργαστώ με κάποιον μέτρο που να έχει πολύ καλή ψυχή παρά με κάποιον κακοπροαίρετο άνθρωπο ακόμα κι αν βρίσκεται στην κορυφή. Καλύτερα να είσαι φίλος με κάποιον που βρίσκεται πιο μακριά άλλα έχει ωραία ψυχή, από το να είσαι με κάποιον κάθε μέρα και να σε υπομονομεύει.

Νιώθεις ότι από κάποιους ανθρώπους δεν πήρες αυτό που εσύ αντίστοιχα έδωσες;
Είμαι αρκετά έξυπνος άνθρωπος και μπορώ να σου πω ότι, όταν «συναντιέμαι» πάνω στη δουλειά με κάποιον, παίρνω κάθε φορά κάτι από αυτόν. Κάθε άνθρωπος έχει και τη θετική του πλευρά και στοιχεία από αυτήν έχω κρατήσει από όλους. Δεν υποτιμώ καμία συνεργασία μου και είμαι ευγνώμων για όλες. Αυτό που λές το έχω νιώσει σε συναισθηματικό επίπεδο. Τελικά μου έχει γίνει μάθημα: τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι δεν πρέπει να τους κάνεις φίλους σου. Εγώ αυτό το λάθος το έκανα. Έβαλα κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου, τους θεώρησα οικογένεια και ήταν μέγα λάθος.

πηγή:celebrity

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved