Υρώ Λούπη: «Παίρναμε παραπάνω χρήματα αλλά δεν νομίζω ότι εμείς κάναμε την υπερβολή»
Media

Υρώ Λούπη: «Παίρναμε παραπάνω χρήματα αλλά δεν νομίζω ότι εμείς κάναμε την υπερβολή»

Η Υρώ Λούπη έχει δηλώσει ότι επιλέγει πάντα τη δουλειά που θα κάνει, ακόμη και αν αυτό έχει ένα κόστος. Πόσο δύσκολο είναι αυτό για την ηθοποιό;


«Πολύ, αλλά είμαι πολύ ολιγαρκής άνθρωπος, μπορώ να περάσω με ελάχιστα χρήματα. Από την άλλη, αυτή τη δουλειά την αγαπάω πολύ, οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι που να μη με εκπροσωπεί. Προσπαθώ να δώσω το καλύτερο δυνατό σε κάθε ρόλο, δεν θέλω να το κάνω με μισή καρδιά. Ήμουν βέβαια και τυχερή, γιατί μου προτάθηκαν ρόλοι που ήθελα να τους παίξω και που ήταν διαφορετικοί ο ένας από τον άλλο. Εμένα αυτό ήταν το στοίχημα μου, να μην εγκλωβιστώ σε μια μανιέρα», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν ενώ σχολιάζει το γεγονός αναφορικά με την υπερβολή που υπήρχε στην τηλεόραση πριν την κρίση.

«Είχαμε μια υπερβολή, αλλά τόσο όσο... Τις μεγάλες υπερβολές στην τηλεόραση δεν τις κάναμε εμείς, μην τρελαθούμε κιόλας! Μπορεί να παίρναμε κάποια χρήματα, αλλά και η δουλειά μας είναι δύσκολη. Μπορεί τη μια χρονιά να έχεις δουλειά και την άλλη να μην έχεις ή να περάσουν δύο χρόνια και να μην εργάζεσαι. Δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι για να έχουμε έναν στάνταρ μισθό. Παίρναμε παραπάνω χρήματα από ένα βασικό, αλλά δεν νομίζω ότι εμείς κάναμε την υπερβολή», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved