Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν είναι καθόλου κακό να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στο τηλεκοντρόλ»
Media

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν είναι καθόλου κακό να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στο τηλεκοντρόλ»

Η φετινή χρονιά είναι πολύ ενδιαφέρουσα όσον αφορά τα τηλεοπτικά.

Πώς φαίνεται στην Κατερίνα Ζαρίφη που απέναντι από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είναι αυτή της Τατιάνας Στεφανίδου; «Δεν θα σ' το παίξω άνετη. Θεωρώ ότι είναι υπολογίσιμη, μια έμπειρη παρουσιάστρια, αλλά από την άλλη εμείς είμαστε τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη συνήθεια και ομάδα του τηλεθεατή. Και στην κορυφή αυτής της ομάδας έχουμε ένα τεράστιο αβαντάζ που λέγεται Ελένη Μενεγάκη. Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές αλλά, όπως λέω πάντα, ο χειρότερος εχθρός είναι ο εαυτός σου. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι το χιούμορ. Όταν βρίσκεις τρόπους να το ανανεώνεις, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Από τα υπόλοιπα κανάλια τι σου κάνει εντύπωση;
«Η μεταγραφή της Χριστίνας Λαμπίρη, της Ελεονώρας Μελέτη και γενικά το νέο κανάλι Εpsilon. Καινούργια προσπάθεια. Για μένα δεν είναι καθόλου κακό να υπάρχουν περισσότερες επιλογές στο τηλεκοντρόλ.»
- Η απουσία του Νίκου Μουτσινά;
« Τον ήθελα με τρέλα φέτος τον Νίκο με εκπομπή στην τηλεόραση, αλλά καταλαβαίνω ότι επιθυμούσε να ασχοληθεί και με το πάθος του, την υποκριτική. Η συμμετοχή του στο σίριαλ «Τρίχες» σημαίνει ότι παρεμένει εντός τηλεόρασης. Εύχομαι να σκίσει!»
- Είναι της μόδας το ηθοποιός-παρουσιαστής. Φέτος θα έχουμε και τον Μάρκο Σεφερλή σε διπλό ρόλο.
« Σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι υπέρ του ξένου συστήματος εκπαίδευσης. Μπαίνουν όλοι στο πανεπιστήμιο και όποιος δεν πάει καλά κόβεται! Ανακατεύεται η τράπουλα. Ο Μάρκος είναι πολύ ταλαντούχος και αν μεταφέρει κάτι διαφορετικό, γιατί όχι; Όλοι χωράνε. Ποιος περίμενε πέρσι ότι θα έκανε αυτή την πορεία η Σταματίνα Τσιμτσιλή; Αλλά έκανε κάτι πολύ ωραίο, γιατί υπήρχε μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που δεν ήθελε το πρωινά ψυχοπλακώνεται με τους φόρους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved