Μπέτυ Μαγγίρα: «Με ενδιαφέρει να είμαι εγώ καλή σε αυτό που κάνω»
Media

Μπέτυ Μαγγίρα: «Με ενδιαφέρει να είμαι εγώ καλή σε αυτό που κάνω»

Η Μπέτυ Μαγγίρα επιστρέφει στην τηλεόραση με την καθημερινή εκπομπή «Όλα παίζουν».

«Πρόκειται για μία εντελώς νέα συνεργασία για εμένα. Πέρα από την Αλέκα, που είναι και φίλη μου και τη γνωρίζω αρκετά καλά, τα άλλα δύο παιδιά δεν τα ήξερα καθόλου. Με τον Γιώργο Λιανό αισθάνομαι οικεία, γιατί είναι πιο κοντά μου ως ιδιοσυγκρασία και χιούμορ, ενώ την Κατερίνα Καινούργιου τώρα τη γνωρίζω, αφού την ήξερα μόνο τηλεοπτικά και από κάποιες συναντήσεις μας» τόνισε στο Mytv.
-Ισχύει ότι η εκπομπή βασίζεται σε μία ιδέα δική σου και της Αλέκας;
«Εμείς είχαμε προτείνει στον Alpha μία ιδέα για εβδομαδιαία εκπομπή, που ήταν εντελώς άλλο πράγμα, Απλώς ο Alpha βλέποντας μας ως δίδυμο, μας πρότεινε να είμαστε στην απογευματινή ζώνη.»
-Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις σου, όταν σου έγινε η πρόταση;
«Είχα ενδοιασμούς από την άποψη του χρόνου, γιατί είχα πει ήδη «ναι» στο μιούζικαλ των Ρέππα - Παπαθανασίου, «Πριν το χάραμα». Έχω να κάνω δύο δύσκολα πράγματα, καθημερινά, και το να λείπω πολλές ώρες από το σπίτι αποτέλεσε τροχοπέδη για να πάρω την απόφαση.»
- Τι καινούριο θα δούμε στο «Όλα παίζουν»;
« Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να περάσετε καλά, και από εκεί και πέρα τι είναι καινούριο και τι όχι θα το δείτε στους δέκτες σας.»
-Σε ανησυχεί η ενδεχόμενη σύγκριση με το «Δέστε τους»;
«Εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτό. Εύχομαι να μη γίνεται σύγκριση ως προς τα πρόσωπα. Για παράδειγμα, αν ο Γιώργος κάνει τον Μουτσινά ή εγώ την Ηλιακή. Είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Σε καμία περίπτωση δεν πάμε να κάνουμε το «Δέστε τους», αλλά μία καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή στην απογευματινή ζώνη.»
- Έχεις μπει στη διαδικασία να σκεφτείς τον ανταγωνισμό;
«Πρωτίστως με ενδιαφέρει να είμαι εγώ καλή σε αυτό που κάνω, να βγάλω τον αληθινό μου εαυτό καινά βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved