Μιχάλης Μαρίνος: «Στην τηλεόραση, όπως και στη ζωή, τα πάντα κάνουν κύκλους»
Media

Μιχάλης Μαρίνος: «Στην τηλεόραση, όπως και στη ζωή, τα πάντα κάνουν κύκλους»

Ο Μιχάλης Μαρίνος επιστρέφει στη μικρή οθόνη και σε συνέντευξή του ρωτήθηκε αν νιώθει άσχημα που δεν θα συνεργαστεί στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Στεναχωριέσαι που με τον Γιώργο Καπουτζίδη όχι μόνο δεν θα συναντηθείτε φέτος τηλεοπτικά, αλλά ίσως και να βρεθείτε απέναντι, μιας και το δικό του σίριαλ θα προβάλλεται από το Mega;

«Δεν νιώθω ανταγωνιστής με κανένα, παρά μόνο με τον εαυτό μου. Η κάθε συνεργασία έχει να σου προσφέρει κάτι καινούριο, αρκεί να είσαι ανοιχτός να το δεχτείς και να το εκτιμήσεις. Οι παρέες συνεχώς αλλάζουν και ανανεώνονται, προσθέτονται νέα άτομα, φεύγουν κάποια άλλα και έτσι προχωράμε μπροστά και εξελισσόμαστε».

Σου πέρασε από το μυαλό ότι ενδεχομένως να μην ξαναζήσεις τηλεοπτικά την εμπειρία μιας μεγάλης παραγωγής, όπως ήταν το «Παρά πέντε»;
«Στην τηλεόραση, όπως και στη ζωή, τα πάντα κάνουν κύκλους. Μπορεί τώρα να διανύουμε μία κακή περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει ξανά μία εποχή όπου θα γυριστούν σίριαλ που θα αφήσουν το δικό τους στίγμα, όπως είχε κάνει το «Παρά πέντε». Μπορεί οι συνθήκες να είναι δυσκολότερες τώρα, αλλά πιστεύω ότι το ταλέντο πάντα υπερισχύει. Εγώ, πάντως, είμαι αισιόδοξος».

Πηγή:Down Town της Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved