Ελένη Τσολάκη: «Δεν συγκαταλέγεται στα όνειρά μου να γίνω βασική παρουσιάστρια»
Media

Ελένη Τσολάκη: «Δεν συγκαταλέγεται στα όνειρά μου να γίνω βασική παρουσιάστρια»

Η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν σκέφτεται τον εαυτό της ως κεντρική παρουσιάστρια και αν υπάρχει ανταγωνισμός με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με τη Σταματίνα υπάρχει ανταγωνισμός;

«Δεν υπήρξε τέτοια στιγμή. Δεν υπάρχει και πλέον μπορώ να σας πω με σιγουριά πως δεν θα υπάρξει ποτέ. Η Σταματίνα είναι ένας γλυκός και δοτικός άνθρωπος, ακομπλεξάριστος, που έχει δουλέψει πολύ και εκτιμάει τους συνεργάτες της. Μπορεί να είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά πιστέψτε με έχουμε βρει ένα μοναδικό κώδικα επικοινωνίας. Ίσως είναι και το γυναικείο ένστικτο που βοήθησε. Ίσως ακόμα και το γεγονός πως όσο περνάει ο καιρός και γνωριζόμαστε πιο πολύ, δενόμαστε και δένουμε όλο και περισσότερο».

Ονειρεύεσαι τη στιγμή που θα γίνεις η βασική παρουσιάστρια σε μια εκπομπή;
«Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές αν οι καιροί είναι κατάλληλοι για να κάνει κάποιος όνειρα. Παρ' όλα αυτά, οφείλω να ομολογήσω πως ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που τα όνειρα μου δίνουν κίνητρο και μεράκι και αισθάνομαι πως είναι το οξυγόνο μου. Το να έχω κάποια στιγμή το ρόλο της βασικής παρουσιάστριας δεν συγκαταλέγεται στα όνειρά μου και σας το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια. Τα όνειρό μου δεν τροφοδοτούν τη ματαιοδοξία μου. Άλλωστε δεν ξεχνώ ποτέ πως όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο θεός γελάει» .
Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved