Media

Βάσω Λασκαράκη: «Είχα ένα «αλλά», έναν φόβο»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ η Βάσω Λασκαράκη το καλοκαίρι δέχθηκε πρόταση για το νέο πρωινό πρόγραμμα του Mega. Γιατί τελικά την απέρριψε;

«Δεν είναι ότι δεν τη δέχθηκα. Ήταν η πρώτη φορά που σκέφθηκα μια πρόταση για εκπομπή πολύ σοβαρά. Τη συζήτησα σε βάθος, όμως είχα μέσα μου ένα «μάγκωμα». Είχα ένα «αλλά», έναν φόβο. Όταν νιώθεις έτσι, σημαίνει πως δεν είσαι 100% έτοιμος και σίγουρος να αναλάβεις κάτι τέτοιο. Συζητήσαμε και για σειρά με το Mega. H πιο σοβαρή μας κουβέντα έγινε για το πρωινό. Για το ότι δεν καταλήξαμε σε συμφωνία φταίει ότι εγώ δεν ήμουν 100% σίγουρη για να το κάνω και έτσι κατέληξαν στο πρόσωπο του Μάρκου. Εφόσον είδαν πως κάποιος ενδιαφέρεται περισσότερο, φυσικό δεν είναι στο τέλος να επιλεγεί αυτός; Με τιμά, ωστόσο, ιδιαίτερα η πρόταση του Mega και τους ευχαριστώ διατηρώντας τις καλύτερες σχέσεις» τόνισε στο TV Έθνος.
-Είχες πολλές τηλεοπτικές προτάσεις τη φετινή σεζόν. Γιατί επέλεξες να πρωταγωνιστήσεις στο «Σόι»;
«Μου άρεσε πολύ το σενάριο, μου άρεσαν πολύ οι συντελεστές και ο τρόπος που με προσέγγισαν. Υπήρχε επαγγελματισμός, σοβαρότητα και μου δημιούργησαν αίσθημα ασφάλειας. Διαβάζοντας το σενάριο, μου άρεσε πολύ. Νομίζω πως μου ταιριάζει η οικογενειακή κωμωδία και το συγκεκριμένο story αφορά κατ' εξοχήν την ελληνική πραγματικότητα. Μέτρησε και το γεγονός της σκηνοθεσίας από τον Νίκο Ζαπατίνα.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved