Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Έχουμε πάψει να είμαστε... αμείλικτοι επαγγελματίες»
Media

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Έχουμε πάψει να είμαστε... αμείλικτοι επαγγελματίες»

Το να εντάξει το Star στο καθημερινό του πρόγραμμα μια σειρά που να... μιλάει ελληνικά φαίνεται ως πρωτοβουλία τολμηρή, καθώς το κανάλι απείχε δώδεκα χρόνια από την ελληνική μυθοπλασία.

«Η αλήθεια είναι ότι όντως μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσει ο κόσμος στην ιδέα ότι μπορεί να παρακολουθήσει μια ελληνική σειρά και στο Star. Όμως, προσωπικά εμένα αυτό είναι κάτι που ούτε με φοβίζει ούτε με προβληματίζει, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως ο κόσμος μαθαίνει εύκολα τα ευχάριστα νέα και πως όταν μια δουλειά το αξίζει, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητη και ο "Όρκος σιωπής" είναι μια δουλειά που θέλω να πιστεύω πως πραγματικά αξίζει να τη δει ο κόσμος. Είναι μια δουλειά την οποίαν έχουμε κάνει όλοι μας με απίστευτο μεράκι, όρεξη και πάθος» τόνισε η Αντιγόνη Δρακουλάκη στο TV Έθνος.

Ποια είναι η άποψη της Αντιγόνης που για ακόμα μία φορά ήρθε στον τηλεοπτικό της δρόμο μια καθημερινή σειρά, αλλά που και για ακόμα μία φορά βρίσκεται να μοιράζεται το ίδιο τηλεοπτικό πλατό με τον Δάνη Κατρανίδη και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη;
«Έχω καταλήξει... Είναι πλέον το πεπρωμένο μου στην τηλεόραση να έχω να κάνω με καθημερινές δουλειές. Τι να πω; Δεν ξέρω γιατί με θέλουν για κάθε μέρα (γέλια). Από την άλλη μεριά, είναι και εντελώς καρμικό το γεγονός ότι εγώ ο Δάνης και ο Παναγιώτης μοιραζόμαστε για ακόμα μία φορά το ίδιο πλατό. Μάλιστα, πρέπει να σου πω ότι εκτός από τον Δάνη και τον Παναγιώτη, με τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους που βρίσκονται φέτος πίσω από τις κάμερες του "Όρκου" συνεργαστήκαμε στην "Εδέμ", με αποτέλεσμα ώρες ώρες να πιστεύω στιγμιαία πως κάνουμε γύρισμα για την "Εδέμ" και πως δεν μπορεί, από κάπου θα εμφανιστεί και ο "Λουκάς", δηλαδή, ο Παναγιώτης Πετράκης (γέλια). Είναι ωραίο πάντως να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς και έχεις αγαπήσει. Γενικότερα το κλίμα στα γυρίσματα είναι πολύ αγαπησιάρικο. Το ότι όλες οι σειρές πλέον βγαίνουν στον αέρα με πολλές θυσίες είναι ένα γεγονός που μας έχει κάνει πιο ρομαντικούς και έχουμε πάψει να είμαστε... αμείλικτοι επαγγελματίες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved