Μπέτυ Μαγγίρα: «∆εν αισθάνομαι ότι έλειπα χρόνια και νιώθω ωραία»
Media

Μπέτυ Μαγγίρα: «∆εν αισθάνομαι ότι έλειπα χρόνια και νιώθω ωραία»

H Μπέτυ Μαγγίρα κάνει comeback ως παρουσιάστρια στον ALPHA μετά από τέσσερα χρόνια. Πέρυσι είχε πει πως θεωρεί ότι την είχαν κόψει λόγω του καυστικού τρέιλερ που είχες κάνει και αναφερόσουν στους Γερμανούς. Πώς και επέστρεψε;

«Comeback κάνω εγώ και φυσικά η Άντζελλα ∆ημητρίου... Φύγανε οι Γερμανοί και ανοίξανε οι δρόμοι. Πρέπει να πω ότι χάρηκα πολύ. Ολα ξεκίνησαν όταν μετά το τέλος του «Your Face Sounds Familiar», πήγαμε μαζί με την Αλέκα Καμηλά στον Τζώνη Καλημέρη και του κάναμε μια πρόταση για εκπομπή. Του άρεσε και είχαμε μείνει σε συζητήσεις, για τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν όμως. Τελικά προέκυψαν κάποια προβλήματα στην απογευματινή ζώνη του ALPHA και επειδή μας είδαν ως δίδυμο με την Αλέκα, μας πρότειναν εναλλακτικά να συμμετέχουμε στην εκπομπή «Ολα παίζουν», όπου και είπαμε το ναι» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
-Πώς αισθάνεσαι;
« Κάνω ένα δυνατό comeback με την εκπομπή, το θέατρο, αλλά και μια κινηματογραφική ταινία. ∆εν αισθάνομαι ότι έλειπα χρόνια και νιώθω ωραία. Κάνω τηλεόραση από το 1996 και νομίζω ότι το διάστημα που έμεινα εκτός λόγω των παιδιών μού έκανε καλό γιατί αποστασιοποιήθηκα. Είδα διαφορετικά τα πράγματα, συνειδητοποίησα όσα δεν μου αρέσουν σε μένα - όπως υπερβολές, βεβιασμένες και αγχωμένες κινήσεις για να αφήσω ένα στίγμα δικό μου. Τώρα έχω χαλαρώσει λίγο. Είμαι πιο ώριμη, κατασταλαγμένη, συνειδητοποιημένη, οπλισμένη με υπομονή και αποφασισμένη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved