Αγγελική Νικολούλη: «Δεν είμαστε ανακριτική αρχή»
Media

Αγγελική Νικολούλη: «Δεν είμαστε ανακριτική αρχή»

H Αγγελική Νικολούλη χρόνια τώρα είναι πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές της. Τι ευχή κάνει κάθε φορά που αρχίζει μία νέα τηλεοπτική σεζόν;

«Σιδεροκέφαλη! Την κάνω στον εαυτό μου και το πιστεύω. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά, στο κέφι για έρευνα και αγνοώ τον κίνδυνο» τόνισε στο Βήμα.
-Αγνοείτε τον κίνδυνο; Δεν έχετε φτάσει δηλαδή σε σημείο να φοβηθείτε για τη ζωή σας;
«Τελευταία που πηγαίνουμε στην περιφέρεια και μιλώ με τον κόσμο όλοι με ρωτούν γιατί δεν φοβάμαι. Εχω άγνοια κινδύνου; Δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει. Εγώ με τον φόβο δεν ταιριάζω, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Μπαίνω μέσα σε όλα. Μου έχουν τύχει πολλά αλλά δεν με λύγισαν. Το πιο ακραίο ήταν αυτό όπου είχαν τοποθετήσει αυτοκίνητο με βόμβα μπροστά στο σπίτι μου και άλλη μία φορά που με όπλο μπροστά στο πρόσωπο με απείλησαν να με σκοτώσουν».
-Μου φαίνεται πολύ δύσκολο αυτό που λέτε. Προφανώς με κάποιον τρόπο διαχειρίζεστε τον φόβο σας...
«Αυτό που κυριαρχεί είναι η θέληση να προχωρήσω, γιατί κάπου υπάρχει το φως. Αν με εμποδίσουν τότε πεισμώνω. Στη σκέψη ότι έχω πιει καφέ με κάποιον που μου παρουσιάζεται ως μάρτυρας και ο μάρτυρας είναι ο δολοφόνος πεισμώνω και θέλω να το αποκαλύψω».
-Η έρευνα τελειώνει όταν τελειώσει η εκπομπή;
«Οχι, συνεχίζεται. Καταθέτω κυρίως σε ανακριτές και ψάχνω διάφορα στοιχεία. Υπάρχει όμως μία διαχωριστική γραμμή στην τηλεόραση, την οποία δεν μπορούμε να την υπερβούμε. Δεν είμαστε ανακριτική αρχή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved