Όλα όσα γίνονται στην παρουσίαση προγράμματος του Action 24
Media

Όλα όσα γίνονται στην παρουσίαση προγράμματος του Action 24

Το πρόγραμμά του παρουσιάζει το Action 24.

Το κανάλι διοργάνωσε μια εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τους εκπροσώπους του Τύπου και όχι μόνο. Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν εκτός των άλλων και η Δήμητρα Ματσούκα, η Έμυ Λιβανίου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού, Γιώργος Κουβαράς, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες για την δουλειά που κάνουνε στο κανάλι που έγινε από καθαρά αθλητικό, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό. «Ελπίζω να έχετε αρχίσει να μας παρακολουθείτε. Αν δεν το έχετε κάνει, εσείς χάνετε. Όσοι δεν μας έχετε δει προλαβαίνετε να το κάνετε όταν πάτε σπίτι» είπε μεταξύ άλλων. Στην συνέχεια ακολούθησε βίντεο με την παρουσίαση του προγράμματος. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε έναν παραπάνω λόγο να βρίσκεται στην παρουσίαση του προγράμματος του Action 24 μιας και εκεί δουλεύει η σύζυγός του, Τζίνα Μοσχολιού.
Αντώνης Κατσαρός, Γιώργος Κουβαράς, Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Γιατζόγλου, Γιάννης Πολίτης, Πηλενόπη Γαβρά, Γιώργος Γεωργίου, Σεραφείμ Κωτρότσος είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν εκπομπές στον κανάλι.

Ο Αντώνης Λιάρος θα έχει πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο με τον Πέτρο Κούσουλο. Ο Αντώνης Κατσαρός θα κάνει αθλητική εκπομπή και η Δήμητρα Ματσούκα θα κάνει εκπομπή με τίτλο "I love Athens".

O Νίκος Μαστοράκης δεν πήγε στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού. Ούτε ο Θοδωρής Αθερίδης καθώς είχε υποχρεώσεις στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved