Ευρυδική- Θεοφάνους: «Το “The music school” είναι ένα μουσικό σχολείο, που το παρακολουθεί κάποιος από την τηλεόραση»
Media

Ευρυδική- Θεοφάνους: «Το “The music school” είναι ένα μουσικό σχολείο, που το παρακολουθεί κάποιος από την τηλεόραση»

Η Ευρυδίκη και ο Γιώργος Θεοφάνους σε κοινή τους συνέντευξη μίλησαν για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται το «The music school».

Πριν ακόμα ξεκινήσει η προβολή του «The music school» κάποιοι συνάδελφοι σας, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και η Ηρώ, εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τη συμμετοχή παιδιών σε talent show

Ευρυδίκη: «Δεν είμαι υπέρ της τηλεόρασης που εκθέτει ανθρώπους, τους επηρεάζει ψυχολογικά ή τους κάνει να στενοχωριούνται. Γενικά εμφανίζομαι και εγώ στην τηλεόραση μόνο αν έχω κάτι καινούριο να πω. Έχοντας λοιπόν τις επιφυλάξεις μου, απέφυγα να λάβω μέρος σε διάφορα σόου που μου είχαν προταθεί κατά καιρούς, το "The music school" όπως φανερώνει και ο τίτλος του δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Είναι ένα μουσικό σχολείο, μόνο που μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς από την τηλεόραση. Τα παιδιά είναι απόλυτα προστατευμένα και δεν υπάρχει καθόλου αυτό το «φύγε εσύ, έλα εσύ». Αυτό που υπάρχει είναι πολλή αγάπη από εμάς τους δασκάλους τους, αλλά και από τα παιδιά που μας έχουν αγκαλιάσει. Είναι παιδιά που αγαπούν πολύ τη μουσική και το τραγούδι και πραγματικά συγκινήθηκα πολύ όταν τα γνώρισα, γιατί μου θύμισαν τον εαυτό μου όταν ήμουν στην ηλικία τους».

Γιώργος: Επειδή είχα δει τις παιδικές βερσιόν του «X-factor» «The voice» και του Idol» μου είχαν φανεί πολύ «άγριες, είχα αγωνία να δω τι είναι το The music school;

«Παρακολουθώντας το στο Ισραήλ -είναι η χώρα που δημιούργησε το συγκεκριμένο format- διαπίστωσα ότι είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που προστατεύει τα παιδιά. Όλοι όσοι συμμετέχουν βαθμολογούνται με Α και Β, όπως γίνεται και στο σχολείο και δεν αποχωρεί κανένας».
Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved