Χρήστος Ανθόπουλος: «Οι συνεντεύξεις δεν θα είναι στημένες ούτε από άποψη λόγου ούτε χώρου»
Media

Χρήστος Ανθόπουλος: «Οι συνεντεύξεις δεν θα είναι στημένες ούτε από άποψη λόγου ούτε χώρου»

Ο Χρήστος Ανθόπουλος είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής «Εεεεε». Με το μόντελινγκ όμως πώς ασχολήθηκε;

«Εντελώς τυχαία ξεκίνησα πριν από δέκα χρόνια χωρίς να το επιδιώξω. Με αργά βήματα, αλλά ήμουν τυχερός από την αρχή. Δεν το είδα ποτέ ως βασική εργασία, αλλά σαν χόμπι που μου προσέφερε κάποια επιπλέον έσοδα και με βοήθησε και στο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων. Έχω δουλέψει και εξωτερικό: Ρώμη, Μιλάνο, Λονδίνο, Κίνα για τρεις μήνες. Όπως σου είπα όμως δεν ήταν αυτή η κύρια ενασχόληση. Έχουμε εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών μαζί με τον Γιώργο Φειδά και τον Κώστα Αμοιρίδη στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχω δημιουργήσει και e-shop που δραστηριοποιείται στην ένδυση και εδρεύει στη Ρώμη και στη Θεσσαλονίκη. Και ευτυχώς πάει πολύ καλά » τόνισε στο ΤV Έθνος.
-Πού ήταν πιο δύσκολα;
«Είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται σχετικά εύκολα. Αν μ' αρέσει αυτό που κάνω, προσαρμόζομαι σε μισή μέρα.»
-Έχεις ασχοληθεί και με τον αθλητισμό...
«Προέρχομαι από αθλητική οικογένεια. Ο πατέρας μου ήταν ομοσπονδιακός προπονητής στην ξιφασκία και έκανα από μικρός πολλά αθλήματα: Ξιφασκία με αρκετές διακρίσεις και στη συνέχεια μπάσκετ. Ο αθλητισμός εκτός από την υγεία σε πλάθει σωστά και ως χαρακτήρα.»
-Η εξωτερική εμφάνιση είναι το εισιτήριο για τον χώρο του θεάματος;
«Τα πρώτα πέντε λεπτά μόνο. Απαιτούνται και άλλα προσόντα και αν μιλάμε για τον χώρο της τηλεόρασης χρειάζεται αμεσότητα, αγάπη γι' αυτό που κάνεις και ειλικρίνεια πρώτα προς τον εαυτό σου και μετά προς τους άλλους. Αυτός είναι ο στόχος μας στο «Εεεεε» και αυτό πιστεύω πως θέλουν πλέον και οι τηλεθεατές.»
-Τι το καινούργιο φέρνει το «Εεεεε» στην ελληνική τηλεόραση;
«Οι συνεντεύξεις δεν θα είναι στημένες ούτε από άποψη λόγου ούτε χώρου. Πρόσωπα από διάφορους χώρους σε διαφορετικά locations που δεν τους έχουμε ξαναδεί θα μιλούν για θέματα που ξεφεύγουν από τις κλισέ συνηθισμένες ερωτήσεις μιας τυπικής σκαλέτας τηλεοπτικής εκπομπής. Ο στόχος μας είναι η απομυθοποίηση, τα μηνύματα θα είναι ευδιάκριτα στον τηλεθεατή.»
-Στα μέχρι τώρα γυρίσματα βρέθηκε κάποιος καλεσμένος σε εμφανή αμηχανία από τις ερωτήσεις σου;
«Αρκετές φορές. Ξεπεράστηκε με την επόμενη ερώτηση (γέλια).»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved