Τηλεκριτικός δηλώνει: «Ο Φρέντυ Γερμανός αν ζούσε σήμερα... θα αυτοκτονούσε;»
Media

Τηλεκριτικός δηλώνει: «Ο Φρέντυ Γερμανός αν ζούσε σήμερα... θα αυτοκτονούσε;»

Έχει ζήσει από κοντά παρουσιαστές όπως ο Φρέντυ Γερμανός, η Μαλβίνα Κάραλη κ.ά. Πιστεύει ότι υπάρχει συνέχεια στη νέα γενιά;

«Ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι. Αναφέρομαι στον τομέα της ψυχαγωγίας περισσότερο. Δεν έχει βρεθεί ένας καινούριος Φρέντυ, δεν έχει βγει ένας Διακογιάννης. Βεβαίως, κάθε γενιά πρέπει να χαρακτηρίζεται από κάτι καινούριο και από κάτι προοδευτικότερο και διαφορετικό. Ασφαλώς το τελευταίο στοιχείο υπάρχει» τόνισε στο Mytv η Ντέπυ Γκολεμά.
-Τι πιστεύετε ότι είχαν εκείνοι οι άνθρωποι που οι νεότεροί τους αδυνατούν να προσεγγίσουν;
«Είχαν μια διαφορετική αισθητική. Ή μάλλον είχαν αισθητική. Αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο λείπει από την τηλεόραση σήμερα. Και από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτή, αλλά και από τα προγράμματα. Εκείνη η γενιά είχε μια αρχοντιά, η οποία στις μέρες μας υπάρχει σε μεμονωμένα άτομα. Εκείνοι ήταν όλοι μαζί ένα μπουκέτο από ωραία τριαντάφυλλα, όποιο τριαντάφυλλο και να έβγαζες, ήταν όμορφο. Η σημερινή εποχή είναι ένα παρτέρι που έχει μέσα από όλα έχει γαϊδουράγκαθα αλλά μπορεί να βρεις και κανένα τριανταφυλλάκι πού και πού. Πάντως, προσωπικά μου αρέσει να βλέπω νέους ανθρώπους.
-Θεωρείτε ότι αν όλοι αυτοί οι «μεγάλοι» ξεκινούσαν την καριέρα τους σήμερα, θα επιβίωναν;
«Νομίζω ότι δεν θα τους άντεχε η εποχή. Εχω σκεφτεί πολλές φορές αν ο Φρέντυ Γερμανός ζούσε σήμερα... αν θα αυτοκτονούσε, ας πούμε. Έχω την αίσθηση ότι το πιθανότερο είναι ότι θα αυτοκτονούσε. Νομίζω ότι δεν θα τους άντεχε το πανί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved