Ντέπυ Γκολεμά: «Η Τατιάνα δεν είναι και δεν μπορεί να είναι Ελένη σε καμία περίπτωση»
Media

Ντέπυ Γκολεμά: «Η Τατιάνα δεν είναι και δεν μπορεί να είναι Ελένη σε καμία περίπτωση»

Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Μάρκος Σεφερλής. Ποια είναι η γνώμη της Ντέπυ Γκολεμά για την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega;

«Είπα την πρώτη ημέρα ότι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και όντως είχε κάποια στοιχεία με τα οποία γελάσαμε. Άνθρωποι απλοί είμαστε, με το ευρηματικό θα γελάσεις. Δεν είμαι οπαδός του, ούτε της πλάκας του ούτε του χιούμορ του. Του αναγνωρίζω όμως μια τιμιότητα, αλλά και μια αφέλεια γιατί η τηλεόραση δεν είναι θέατρο. Από την άλλη, στη συγκεκριμένη περίπτωση και με την γκάφα που έκανε με τη φάρσα στους ηλικιωμένους απέδειξε πόσο πολύ γρήγορα κινείται η Γη. Δηλαδή, το εξηνταπεντάρι το έκανε τριαντάρι μέσα σε δευτερόλεπτα» τόνισε στο Mytv.
-Πιστεύετε ότι ο Λιάγκας και η Σκορδά ήταν προετοιμασμένοι απέναντι στον Μάρκο;
«Νομίζω πως όλοι ήταν προετοιμασμένοι, γιατί γνωρίζουν ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει ένα συμπαγέστατο κοινό στο θέατρο. Δεν είναι τυχαίο ότι γεμίζει ένα Δελφινάριο, Δυστυχώς, η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν περνάει τα καλύτερα της, ούτε σε ό,τι αφορά την ψυχαγωγία ούτε σε ό,τι αφορά ανθρώπους με ταλέντο που βγαίνουν σωρηδόν, θα σου πω μια φράση που μου είπε ένας φίλος μου: «Δεν χτυπάς τον γελωτοποιό, χτυπάς το κοινό που τον ακολουθεί και χτυπάς αυτόν που τον βάζει να κάνει τον γελωτοποιό». Δηλαδή, εγώ στο Mega προσάπτω ευθύνες, όχι στον Μάρκο Σεφερλή. Στο κοινό θα προσάψω ευθύνες αν συνεχίζει να δίνει εξηντάρια σε κάτι που δεν αξίζει, και μιλάω γενικά.
-Θεωρείτε σωστή τη φετινή επιλογή της Τατιάνας Στεφανίδου να βρεθεί απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη;
«Η Τατιάνα σκέφτηκε δύο-πράγματα όταν ετοίμαζε την εκπομπή. Ή ότι είναι μία και πρέπει να το αποδείξει γι' αυτό έβγαλε την εκπομπή της στη 1 το μεσημέρι ή ότι μπορεί να συναγωνιστεί τη Μενεγάκη κάνοντας τη Μενεγάκη. Και τα δύο δεν τα βλέπω να υφίστανται. Η Τατιάνα κάνει άλλου είδους εκπομπή. Δεν είναι και δεν μπορεί να είναι Ελένη σε καμία περίπτωση. Νομίζω πως θα πρέπει να αλλάξει ώρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved