Αυτή η κόντρα δεν έχει τελειωμό. Η Γκολεμά ετοιμάζει μήνυση κατά του Μαστοράκη!
Media

Αυτή η κόντρα δεν έχει τελειωμό. Η Γκολεμά ετοιμάζει μήνυση κατά του Μαστοράκη!

Πριν από λίγο καιρό η Ντέπυ Γκολεμά κέρδισε τη δίκη εις βάρος του Νίκου Μαστοράκη. Πλέον μπορεί ελεύθερα να αναφέρεται στο όνομα του χωρίς να κινδυνεύει να της επιβληθεί πρόστιμο 6.000 ευρώ.

«Αυτό ξεκίνησε από τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου που έκανε υπέρ των απολυμένων καθαριστριών, για την οποία ένας άνθρωπος που δεν ξεχνώ το παρελθόν του, όπως οφείλει κάθε Έλληνας να μην ξεχνά- εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την αντίθεση του. Ο κύριος Μαστοράκης λοιπόν αναφέρει στη μήνυση που μου έχει κάνει όλα τα άλλα, πολύ σημαντικά πράγματα που έχει στο βιογραφικό του, γιατί είναι πολύ ικανός στην τηλεόραση άνθρωπος, αλλά δεν αναφέρει καθόλου την περίφημη εκπομπή του Πολυτεχνείου και την εποχή των καλλιστείων στον ΑΝΤ1. Έτυχε λοιπόν να είμαι λίγο παρορμητική συναισθηματικά κινούμενη, επειδή η μητέρα μου υπήρξε καθαρίστρια για να μας μεγαλώσει, και πήρα λίγο ανάποδες...Έτσι, στο Facebook που είναι ένας προσωπικός ιστότοπος υπήρξε ένας παρορμητικός λόγος από μέρους μου, ο οποίος συνέστησε μήνυση και αγωγή από τον Νίκο Μαστοράκη, ενώ στην πρώτη φάση των ασφαλιστικών μέτρων βρέθηκε μια πρόεδρος η οποία μου απαγόρευσε να μιλώ και να αναφέρομαι στο όνομα «Μαστοράκης», ξεχνώντας τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα, διαφορετικά κάθε φορά που θα γίνεται αυτό θα τρώω πρόστιμο 6.000 ευρώ! Ευτυχώς, να κάνω τον σταυρό μου, ήρθε η μέρα που θα εκδικάζονταν τα μόνιμα ασφαλιστικά, όχι τα προσωρινά, και βρέθηκε μια πρόεδρος δικαστηρίου η οποία κατάλαβε ότι στην Ελλάδα του 2014 δεν μπορεί να ισχύει καινά περηφανεύεται η Ελλάδα του 1970-1973. Και με απόφαση εντελώς σπάνια για τα χρονικά, δηλαδή δεν έχει συμβεί να αναιρεθεί προσωρινή απόφαση σε μόνιμη απόφαση, κατάλαβε ότι εδώ κάτι γίνεται. Και όπως της εξήγησε με εξαιρετικό τρόπο ο Λάκης Λαζόπουλος, που ήταν μάρτυρας υπεράσπισης μου, μου απόδωσε η γυναίκα το εύλογο, το σύνηθες. Ασφαλώς δεν μπορείς να υβρίζεις και δεν έχω κανέναν σκοπό, γιατί έχω και μια αγωγή που με κυνηγάει ύψους 100.000 ευρώ» τόνισε στο Mytv.
- Τι σκοπεύετε να κάνετε;
«Όταν θα βγει η γραπτή απόφαση σε δύο μήνες, θα κάνω και εγώ μια αντίστοιχη μήνυση. Άκουσα χαρακτηρισμούς, όπως «πατσαβούρα», «γουρούνα», «βρομιάρα»... που δεν θα τους έλεγα μη μηνύσιμους, τουλάχιστον. Έτσι, λοιπόν έκλεισε καλά και ηθικά δικαιωμένα για εμένα μια υπόθεση που δεν είχε λόγο καν να αρχίσει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved