Δημήτρης Κυρατσούδης: «Είναι η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση»
Media

Δημήτρης Κυρατσούδης: «Είναι η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση»

O Δημήτρης Κυρατσούδης παίζει στην Εκδρομή. Η συμμετοχή του πώς προέκυψε;

«Είχαμε κάνει το καλοκαίρι του 2013 ένα πιλότο, ένα 7λεπτο που είχαμε προτείνει στο κανάλι και ουσιαστικά από εκεί ξεκίνησε η όλη η διαδικασία για να πάρει το πράσινο φως η σειρά. Εγώ ήμουν σε αυτόν τον πιλότο, με είδαν, ξαναπέρασα από οντισιόν και τελικά δέχτηκαν να με πάρουν στο καστ» τόνισε στο 7 Μέρες TV
-Πώς νιώθεις που συμμετέχεις στη συγκεκριμένη σειρά;
«Πάρα πολύ όμορφα. Είναι η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση, οπότε για οποιοδήποτε ηθοποιό θα ήταν μεγάλη τιμή να συμμετέχει σε μια τέτοια παραγωγή.»
- Είσαι από τα καινούργια πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, θέλεις να μας πεις μερικά πράγματα για σένα;
«Είμαι 25 χρόνων και πριν από ενάμιση χρόνο τελείωσα την Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. Έχω κάνει κάποιες παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης και στο Θέατρο Αυλαία. Έχω κάνει δική μου παραγωγή σε παράσταση, έχω σκηνοθετήσει και τώρα προέκυψε η σειρά. Σιγά σιγά προχωρά.»
-Όσα έχεις αναφέρει έχουν να κάνουν με τη συμπρωτεύουσα. Τώρα που αλλάζει το σκηνικό, θα σκεφτείς να κάνει μια μετακόμιση στην Αθήνα;
«Ούτως ή άλλως είμαι σχεδόν και με τα δύο πόδια στην Αθήνα.»
- Ετοιμάζεις κάτι εδώ;
«Ακόμα δεν υπάρχει κάποια ανακοινώσιμη συμφωνία, αλλά, ναι, συζητάω κάποια πράγματα.»
- Ξέρουμε ότι τα γυρίσματα έγιναν για αρκετούς μήνες εκτός πόλης. Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που συναντήσατε;
«Γενικότερα ήταν δύσκολα τα γυρίσματα. Ο καιρός νομίζω δεν ήταν καλός σύμμαχος για τη σειρά αλλά και γενικότερα, για το οτιδήποτε. Και το λέω αυτό γιατί πολλές φορές δεν μας έκανε το χατίρι να μας βοηθήσει στο γύρισμα, είτε λόγω του ότι είχε πολύ κρύο είτε λόγω του ότι στο βουνό ο καιρός είναι πολύ απρόβλεπτος. Μπορεί τη μια στιγμή να έχει ήλιο, να είσαι σε γύρισμα και να είναι όλα μια χαρά και την άλλη να βρέχει και να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις εκείνη την ώρα. Επειδή είχαμε πάρα πολλά εξωτερικά γυρίσματα, εξαρτιόμασταν πάρα πολύ από τον καιρό κι αυτό ήταν και το πιο δύσκολο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved