Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Κάτι που έχει σοβαροφάνεια δεν σημαίνει ότι είναι και ποιοτικό»
Media

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Κάτι που έχει σοβαροφάνεια δεν σημαίνει ότι είναι και ποιοτικό»

Είναι μια ηθοποιός που δίνει μεγάλη σημασία στην δουλειά της. Τι σημαίνει για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη ποιότητα;

«Ποιότητα για μένα σημαίνει πρωτίστως η δουλειά, η οποία πρέπει να φαίνεται στον τελικό αποδέκτη, το θεατή. Για να υπάρξει ποιοτική δουλειά, πρέπει ο άνθρωπος που θα σκηνοθετήσει το έργο να έχει περάσει από διάφορα στάδια παιδείας, έτσι ώστε να έχει εξελίξει την δουλειά του. Παράλληλα καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έχει η πρόθεση του σκηνοθέτη. Δηλαδή η πρόθεση του πρέπει να έχει στόχο την ποιότητα και όχι τον εντυπωσιασμό. Έχει σημασία από ποιο σημείο ξεκινά ένας σκηνοθέτης, τι θέλει να πετύχει και γιατί. Οι ποιοτικές δουλειές, ακριβώς επειδή δεν είναι πυροτεχνήματα, μπορούν να αντέξουν στο χρόνο. Το στόχο της ποιότητας βεβαίως πρέπει να ενστερνίζεται και ο ηθοποιός, που αποτελεί τον ενδιάμεσο κρίκο ανάμεσα στο έργο και στο θεατή. Τώρα βέβαια, αν θα πετύχει το εγχείρημα του, αυτό είναι ένα ζήτημα που θα εξαρτηθεί και από πάρα πολλούς παράγοντες» τόνισε στο Καρφί.
-Η τηλεόραση είναι αυτή που βρίσκεται κάθε τόσο στο μάτι του κυλώ να λόγω της ανύπαρκτης αισθητικής της. Η ποιότητα έχει θέση στην τηλεόραση;
«Υπάρχουν ποιοτικές δουλειές στην τηλεόραση, αλλά σαφώς μπορούν να γίνουν περισσότερες. Το θέμα όμως είναι ότι και ο θεατής πρέπει να αποκτήσει την οξυδέρκεια και το κριτικό πνεύμα για να διακρίνει τα καλοφτιαγμένα έργα. Δηλαδή κάτι που έχει σοβαροφάνεια δεν σημαίνει ότι είναι και ποιοτικό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved