O Κώστας Στεφανής δοκιμάζει και συγκρίνει
Media

O Κώστας Στεφανής δοκιμάζει και συγκρίνει

O Κώστας Στεφανής και η εκπομπή «Traction» δοκιμάζουν νέα αυτοκίνητα και τα φτάνουν στα όριά τους.

Μπορεί η κρίση να άλλαξε τα πάντα και οι επιταγές της αυτοκίνησης να είναι πια διαφορετικές, όμως το Traction δεν μπορεί να απαρνηθεί το DNA του. Ο Κώστας και o Μάνος βρέθηκαν στην Πίστα Καρτ Speedforce στο Κορωπί, για να δοκιμάσουν σε -ασφαλές φυσικά- περιβάλλον τις δυνατότητες του νέου Ford Fiesta ST. Πρόκειται για τον σπορ καρπό της Ford, που αποδίδει 182 ίππους και έχει επιτάχυνση 0-100 σε 6,9 δευτερόλεπτα, από κινητήριο σύνολο Ecoboost 1.6 λίτρων. Μια διαδικαστική ημέρα δοκιμής όμως, έμελλε να εξελιχθεί διαφορετικά. Νέος και παλιός, φύσει ανταγωνιστικοί και οι δύο, ήθελαν να αποδείξουν πως ο καθένας, είναι ταχύτερος του άλλου. Η πίστα υπήρχε και το ιδανικό αυτοκίνητο επίσης.
Αναλυτικά τα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
ΚΤΜ Super Duke R
Το «Traction» δοκιμάζει τη νέα, "γυμνή" μοτοσικλέτα δρόμου της ΚΤΜ. Η απόδραση του θηρίου προκάλεσε το αναμενόμενο δέος στο χώρο των "γυμνών" HyperBikes, με κινητήρα 1300 κ.εκ., ιπποδύναμη που φτάνει τους 180 ίππους και βάρος, 190 κιλών.
Γυναίκα και αυτοκίνητο (μέρος 2ο)
Οι άντρες που παρακολουθούν το Traction, πιστεύουν πως τα καταφέρνουν καλύτερα από τις γυναίκες στο τιμόνι άραγε; Το «Τraction» πιστεύει πως και οι άνδρες μπορούν να πάρουν το μάθημά τους. Είναι άραγε όλοι οι άνδρες βέβαιοι πως μπορούν να διαβάσουν το manual του αυτοκινήτου; Η πράξη όμως τελικά απέχει πολύ από τη θεωρία .
Η ιστορία των Pit Stops
Η Formula 1 αποτελεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και για περισσότερα από 50 χρόνια, καθηλώνει τους φίλους της ανά την υφήλιο. Σημαντικό ρόλο, ειδικά κατά τον 21ο αιώνα, παίζουν τα Pit Stops, αφού σε πολλές περιπτώσεις εκεί κρίνονται νίκες ή ακόμη και τίτλοι. Ήταν όμως πάντα έτσι; Ένα ιστορικό αφιέρωμα στην πορεία και βελτίωση των Pit Stops με το πέρασμα του χρόνου, θα λύσει όλες τις απορίες.
30 χρόνια Seat Ibiza
Η Ίμπιζα, το Ισπανικό νησί που προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες μπορεί να βρίσκεται εκεί για πολλούς αιώνες, όμως δε συμβαίνει το ίδιο και για το εμβληματικό μοντέλο της Seat, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής στους δρόμους του κόσμου. Το Seat Ibiza είναι εδώ, ωριμάζει αλλά δε χάνει κανένα από τα συστατικά που το έκαναν ποθητό στους αγοραστές του και το «Traction», παρουσιάζει ένα αφιέρωμα με σημαντικές στιγμές στην ιστορική πορεία του αυτοκινήτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved