Νίκη Παλληκαράκη: «Δεν υπάρχει ερωτικό κλίμα ανάμεσα στους ηθοποιούς»
Media

Νίκη Παλληκαράκη: «Δεν υπάρχει ερωτικό κλίμα ανάμεσα στους ηθοποιούς»

Η Βάσω, που υποδύθηκε στη σειρά «Η ζωή της άλλης» είναι ακριβώς το αντίθετο της Βάλιας στη «Δικαίωση».

Δεν την έχουμε συνηθίσει τηλεοπτικά ως δολοπλόκο και αδίστακτη. Είχε ενδοιασμούς η Νίκη Παλληκαράκη όταν ο Δημήτρης Αρβανίτης της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Mega;

«Εκ διαμέτρου αντίθετοι ρόλοι. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Του χρωστάω βέβαια και τον ρόλο της Βάσως, αλλά η Βάλια ήταν μεγάλη πρόκληση! Με ιντριγκάρει να υποδύομαι διαφορετικούς ρόλους, δεν μου αρέσει η τυποποίηση», λέει στο Tv Έθνος.
Υπήρξε κάποια σκηνή που να την δυσκόλεψε ιδιαίτερα;
«Κάποια σκηνή συγκεκριμένη όχι. Πράγματι, όμως, τα γυρίσματα είναι πολύωρα και υψηλών απαιτήσεων, οπότε χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία»


Οι τολμηρές σκηνές που είδαμε με τον Θανάση Κουρλαμπά την έφεραν σε αμηχανία;
«Δεν ξέρω ο κόσμος τι μπορεί να φαντάζεται, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά αμήχανες στιγμές. Βέβαια, δεν υπάρχει ερωτικό κλίμα ανάμεσα στους ηθοποιούς σ' αυτές τις περιπτώσεις. Ηταν δύσκολο, αλλά ήμουν τυχερή γιατί ο Θανάσης είναι εξαιρετικός συνάδελφος και με έκανε να νιώσω καλά και το ίδιο ένιωσε και ο ίδιος, όπως μου εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας, αλλά απ' την άλλη δεν θα πω ότι είναι ευχάριστο. Νιώθεις άβολα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved