Κώστας Δόξας: «Δεν ανήκω στο πάνελ της εκπομπής και δεν είναι και η θέση μου εκεί»
Media

Κώστας Δόξας: «Δεν ανήκω στο πάνελ της εκπομπής και δεν είναι και η θέση μου εκεί»

Για την πρόταση που του έγινε να συμμετέχει στην εκπομπή «Το πρωινό», πώς αντέδρασε, ποιος είναι ο ρόλος του στην εκπομπή αλλά και για τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί, μίλησε ο Κώστας Δόξας σε πρόσφατη συνέντευξη του, αποκαλύπτοντας πως δεν ανήκει στο πάνελ της εκπομπής.


Όλο το καλοκαίρι γραφόταν πως θα ήσουν στο δυναμικό του «Πρωινού», εσύ αρχικά έλεγες «όχι» και στη συνέχεια σε είδαμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Τι έγινε;«Μα όταν έλεγα ότι δεν θα είμαι στο «Πρωινό» το εννοούσα. Και εγώ διάβαζα διάφορα δεξιά και αριστερά, όμως, μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς δεν με είχε φωνάξει και καμία συζήτηση δεν είχα κάνει. Πώς, λοιπόν, θα έλεγα πως θα είμαι στο «Πρωινό»; Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει πάντα τελευταίος».


Και μετά πώς σου προέκυψε το «Πρωινό»;
«Με φώναξε ο Γιάννης Λάτσιος, συζητήσαμε αρχικά διάφορα πράγματα, στη συνέχεια με ξαναφώναξε και μου είπε τις σκέψεις του για το «Πρωινό» και κάπως έτσι καταλήξαμε. Συγκεκριμένα για το «Πρωινό» κουβεντιάσαμε και τα είπαμε στα τέλη του Αυγούστου, μη σου πω αρχές Σεπτεμβρίου»


Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση;
«Είπα: «Παναγία μου, πώς θα ξυπνάω τόσο πρωί; Κύριε Γιάννη, είστε σίγουρος γι' αυτό που μου λέτε»;


Επειδή στην πρεμιέρα και κάποιες μέρες πιο μετά ήσουν στο πάνελ της εκπομπής, πολλοί έσπευσαν να πουν πως κι εσύ θα ασχοληθείς με το gossip...
«Όχι, καμία σχέση. Δεν ανήκω στο πάνελ της εκπομπής και δεν είναι και η θέση μου εκεί. Απλώς όταν είμαι στο πλατό κάθομαι με τα παιδιά για να κάνουμε και λίγο χιούμορ μέχρι να έρθει η ώρα να παίξουμε»


Ποιος ακριβώς είναι δηλαδή ο ρόλος σου στην εκπομπή;
«Η δουλειά μου είναι να συμμετέχω στα παιχνίδια και να κάνω παιχνίδι και με τον κόσμο, να παρουσιάζω κάποιες δοκιμασίες, να βγάζω στον αέρα κάποια πιο τρελά και ανατρεπτικά θέματα»


Ιδιαίτερος θόρυβος έγινε με φήμες που σε ήθελαν να φεύγεις. Είχε βάση;
«Για ακόμα μία φορά όλα αυτά που ακούστηκαν δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ακόμα δεν ξεκινήσαμε, γιατί να φύγω;»
Δεν έχετε συμφωνήσει να βρίσκεσαι κάθε μέρα στο πλατό;
«Όχι, δεν ήταν αυτή η συμφωνία μας. Αυτό που είπαμε ήταν να βρίσκομαι δύο - τρεις φορές την εβδομάδα στο πλατό, όποτε το χρειάζεται η εκπομπή...»


Οπότε γιατί έλειψες;
«Γιατί αυτή την εποχή με τις πρόβες στο θέατρο -και όχι μόνο- χρειάστηκε να λείψω...», αποκαλύπτει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved