Αφροδίτη Γραμμέλη: «Σέβομαι όλες τις απόψεις, ακόμη και τις πιο εξεζητημένες»
Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Σέβομαι όλες τις απόψεις, ακόμη και τις πιο εξεζητημένες»

H Αφροδίτη Γραμμέλη συμμετέχει στην εκπομπή Joy και εκεί κάνει συνεντεύξεις σε πολλά και γνωστά πρόσωπα της showbiz. Πώς έγινε η πρόταση για τη συγκεκριμένη εκπομπή;

«Ήταν Σάββατο πρωί, τέλη Ιουλίου, λίγο πριν φύγω διακοπές. Χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, με τον οποίο είχαμε μιλήσει κάποιες φορές, τυπικά, στο πλαίσιο της δουλειάς. Μου ζήτησε ραντεβού για να συζητήσουμε. Μου είπε: «Έχουμε χωρίσει με κάποια παιδιά από την ομάδα και θα ήθελα να αναλάβεις το κομμάτι των συνεντεύξεων». Αιφνιδιάστηκα. Ζήτησα χρόνο για να το σκεφτώ. Τελικά, του απάντησα θετικά στα τέλη Αυγούστου, μια-δυο ημέρες πριν ανακοινωθεί, γιατί ένιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι διαφορετικό και γιατί ένιωσα ασφάλεια. Ο Δημήτρης μού μίλησε ζεστά και ειλικρινά. Απλά, όφειλα να ζυγίσω και το γεγονός πως θα έπρεπε να ζήσω χωρίς τη στήλη μου, την οποία λατρεύω. Και ήξερα τι με περιμένει» τόνισε στο People.
-Τι ήξερες πως θα αντιμετωπίσεις;
«Ήξερα ότι κάποια άτομα με περίμεναν στη γωνία. Ότι ένας άνθρωπος που κρίνει θα κριθεί πολύ. Αλλά ήξερα πως υπάρχουν και άνθρωποι που θα με στηρίξουν, θα με συμβουλεύσουν και θα με πάνε κι ένα βήμα παρακάτω.»
-Δικαιώθηκες σε αυτά που περίμενες;
«Η υποδοχή ήταν πολύ καλή. Ένιωσα κατανόηση και στήριξη. Ήταν πολύ πιο ήπιο από αυτό που φανταζόμουν. Δεν ξέρω, βέβαια, και τα πάντα από όσα γράφονται.»
-Δεν γκουγκλάρεις το όνομά σου;
«Όχι. Σέβομαι όλες τις απόψεις, ακόμη και τις πιο εξεζητημένες. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Θα διαβάσω βέβαια την Γκολεμά, τον Περρή, τον Μελά, τη Μεσσαροπούλου και πολλούς άλλους, αλλά όχι και το καθετί που έχει το «Αφροδίτη Γραμμέλη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved