Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν ήθελα να γίνω σούργελο στην τηλεόραση»
Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Δεν ήθελα να γίνω σούργελο στην τηλεόραση»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πλέον συμμετέχει ενεργά στην τηλεόραση μιας και είναι μέλος εκπομπής. Ποια ήταν τα συναισθήματα λίγο πριν ξεκινήσει η πρεμιέρα;

«Είχα τρομερή αγωνία, ενώ πριν ήμουν αρκετά χαλαρή, γιατί τα γυρίσματα είχαν γίνει πολύ νωρίτερα. Το μεσημέρι εκείνο του Σαββάτου με έπιασε μεγάλο άγχος, ανάλογο με εκείνο που είχα και πριν από το πρώτο γύρισμα. Όταν είδα την εκπομπή, επιβεβαιώθηκε το άγχος μου» τόνισε στο People.
-Γιατί, πώς σε είδες;
«Είδα μια γυναίκα καθισμένη στη γωνία του καναπέ, λες και μου είπε η Ντορέττα (σ.σ. Παπαδημητρίου) «αν κουνηθείς, θα φύγω». Ήμουν αρκετά μαγκωμένη και αγέλαστη. Είχα άγχος και αμηχανία. Φαινόταν αυτό. Το μόνο που με έσωσε είναι ότι δεν έκανα καμία γκάφα. Δεν έκανα κάποιο γλωσσικό λάθος, δεν ρώτησα κάτι προσβλητικό. Η Ντορέττα με στήριξε. Ήταν όντως το πρώτο μου γύρισμα. Κάποιος είπε –έτσι μου είπαν τουλάχιστον– πως ήμουν σαν αγγούρι. Και λέω «πόσο δίκιο έχει... Το μόνο καλό είναι πως το αγγούρι έχει και λίγη δροσιά». Ήταν όλα λάθος, νομίζω, την πρώτη φορά. Έβλεπα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσα.»
- Θα έλεγες στο κορίτσι που έβλεπες στον καναπέ πως πρέπει να απελευθερωθεί;
«Το είπα. Μου το είπαν και οι συνεργάτες μου. Αυτό συνέβη στην τρίτη εκπομπή. Επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μου, δεν ήθελα να γίνω σούργελο στην τηλεόραση. Ήθελα να δείξω σεβασμό, δεν ήθελα καθόλου κιτρινίλα. Είχα να διαχειριστώ δύσκολες ισορροπίες. Όπως στην περίπτωση της Τζένης Μπαλατσινού, όπου έπρεπε να είμαι προσεκτική. Ήθελα να καταλάβουν πως εκεί είμαι ως δημοσιογράφος και όχι ως wannabe παρουσιάστρια, «θα-κάνω-τα-πάντα-για -να-κάνω-αίσθηση». Δεν ήθελα να νομίζει ο κόσμος ότι θα χρησιμοποιήσω αυτό τον καναπέ για να κάνω τίτλους στα sites και να βγάλω θέματα. Και μετά να λένε οι καλεσμένοι μου «τι έπαθα, πού πήγα;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved