Αντώνης Λουδάρος: «Τα νούμερα που γίνονται δεν ανταποκρίνονται στη δουλειά μας»
Media

Αντώνης Λουδάρος: «Τα νούμερα που γίνονται δεν ανταποκρίνονται στη δουλειά μας»

Πόσο επηρεάζεται ο Αντώνης Λουδάρος από τις κακές κριτικές για την εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και πώς νιώθε με τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει

«Αν χτυπάνε την εκπομπή ή την παράσταση που εμφανίζομαι, χτυπάνε κι εμένα. Αλλά δεν θα βάλω και πλερέζες! Απλώς γίνομαι πιο δυνατός», λέει στο περιοδικό You. Όσο για το αν τον αγχώνουν τα νούμερα; «Θα ήθελα να είμαστε σε καλύτερη θέση, αλλά με βεβαιότητα σου λέω ότι θα είμαστε! Τα νούμερα που γίνονται δεν ανταποκρίνονται στη δουλειά μας. Σιγά-σιγά η εκπομπή θα βρει το κοινό της και θα προχωρήσει, αλλά όλο αυτό θα το δείτε με τον καινούριο χρόνο».

Όσο για το αν θα έμενε στην δουλειά μόνο για τα οικονομικά; «Δόξα τω θεώ δουλεύω σε πολύ μεγάλες παραγωγές στο θέατρο που μου αποφέρουν χρήματα. Δεν το κάνω για τα λεφτά, το κάνω γιατί αισθάνομαι ότι είμαι ζωντανός. Όταν είμαι σε έναν στίβο και κάνω αθλητισμό. Παλεύουμε για να φτιάξουμε μια εκπομπή που να γίνεται όλο και καλύτερη. Έστω και με δειλά βήματα. Δεν ήμασταν μια ομάδα δεμένη χρόνια, είμαστε μια ομάδα που εβδομάδα την εβδομάδα γνωριζόμαστε και γινόμαστε παρέα. Γιατί αυτό το κομμάτι λείπει. Πάνω-κάτω η θεματολογία είναι κοινή σε όλες τις εκπομπές», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved