Χρήστος Φερεντίνος: «Η Φαίη Σκορδά έχει καταφέρει να τη λατρεύει το γυναικείο κοινό»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Η Φαίη Σκορδά έχει καταφέρει να τη λατρεύει το γυναικείο κοινό»

Ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή ενώ σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Αν σας έλεγαν να ξανακάνετε πρωινό, τι ακριβώς θα κάνατε;

«Δε νομίζω ότι είμαι ο πιο ενδεδειγμένος για κάτι τέτοιο. Γιατί, αν ήμουν, θα έπρεπε τότε να πω όχι σε κάποια πράγματα, σε σχέση με τις συνθήκες με τις οποίες μπήκα στο πρωινό. Δεν είναι αυτό που θα μπορούσα να κάνω καλά. Ο Γιώργος και η Φαίη το κάνουν εξαιρετικά. Για να μπεις αυτήν τη στιγμή στη ζώνη και να παλέψεις με δύο θηρία , πρέπει να έχεις κάτι πολύ διαφορετικό να προτείνεις. Κάτι το οποίο δεν έχω αυτήν τη στιγμή. Γέλασα τις προάλλες με τον Μάρκο, παρακολουθώντας τον να κάνει τον Τσουκαλά. Από την άλλη, παρακολουθώντας τον Γιώργο με τη Φαίη και την παρέα τους, ακούω ανθρώπους φυσιολογικούς, να μιλάνε μια πραγματική, αληθινή γλώσσα».

Αν παίρνατε τη θέση του διευθυντή προγράμματος σ' ένα κανάλι, ποια είναι τα πρόσωπα που θα αξιοποιούσατε;
«Ο Alpha έχει πολύ καλό υλικό αυτήν τη στιγμή. Το μόνο πρόσωπο που παίρνεις αβλεπτί στο κανάλι σου, είναι η Ελένη Μενεγάκη. Ό,τι και να γίνει, η Ελένη δεν αλλάζει. Όλοι οι άλλοι έχουμε τα πάνω μας, τα κάτω μας, τις τελείες και τις άνω τελείες μας. Η Ελένη έχει μόνο θαυμαστικά, ασταμάτητα. Ο Αντώνης Κανάκης, επίσης, είναι σίγουρο χαρτί, είναι από άλλο σύμπαν αυτό το παλικάρι. Τον Γιώργο Λιάγκα θα ήθελα να τον βλέπω βράδυ, σ' ένα talk show. Είναι ένας τύπος που δε μασάει και μιλάει με ειλικρίνεια, άρα τον χρειάζεσαι σ' ένα κανάλι. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνει κάτι διαφορετικά».

Και η Φαίη θα μείνει μόνη;
«Η Φαίη είναι δύναμη. Και πρωί και μεσημέρι, μπορεί να παίξει. Είναι τόσο αγαπητή στις γυναίκες και στις οικογένειες. Δεν συμβαίνει πάντα το γυναικείο κοινό ν' αγαπάει μια γυναίκα παρουσιάστρια. Και η Φαίη το έχει κατακτήσει αυτό. Τη λατρεύουν».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved