Κόβεται η Σπυροπούλου; Τι απαντάει ο Λουδάρος στις φήμες;
Media

Κόβεται η Σπυροπούλου; Τι απαντάει ο Λουδάρος στις φήμες;

Ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξή του αποκάλυψε αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» να κόβεται.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αναρωτήθηκε τι δουλειά έχεις σ' ένα πρωινάδικο.
«Ήμουν αποφασισμένος ότι θα δεχθώ ,κριτικές, γιατί έχω μάθει να ζω μέσα στην κριτική. Κάθε τρεις μήνες-που αλλάζω, δουλειά και παρουσιάζω κάτι νέο, κρίνομαι. Όταν, μάλιστα, οι κριτικές είναι καλές και πολύ περισσότερο όταν είναι κακές -και όχι κακό-βουλες- και όταν τις κάνουν άνθρωποι που σέβομαι, και εκτιμώ ίσως κάτι μάθω απ' αυτές. Ο κύριος Μαμαλάκης εξέφρασε μια γνώμη! Δεν θα την κρίνω, καλά έκανε και την εξέφρασε. Εγώ ξέρω πως ό,τι κάνω, το κάνω με την αγάπη του ερασιτέχνη».

Πάντως, αυτή η αγάπη έρχεται σε αντίθεση με τις φήμες ότι φεύγεις από την εκπομπή και ότι η εκπομπή κόβεται.
«Δεν υπάρχει στο μυαλό μου η σκέψη να αποχωρήσω. Για το αν κόβεται, δεν έχω τέτοια ενημέρωση και αίσθηση από τα μίτινγκ που κάνουμε. Αυτό, βέβαια, το κρίνουν άλλα πράγματα και όχι εμείς που φτιάχνουμε την εκπομπή. Εμένα ο σταθμός μου έχει πει ότι προχωράμε, η μάχη είναι μπροστά μας και είναι μαραθώνιος. Δεν είναι κάτι που μπορείς να πεις νικήσαμε σε τρεις ή σε πέντε εβδομάδες. Γιατί όποιος το πει αυτό, είναι και ο χαμένος. Είναι μεγάλος ο αγώνας που γίνεται για να βελτιωθεί η εκπομπή. Αν κάποιος έχει παρακολουθήσει την πρώτη και δει και την πιο πρόσφατη, είναι η μέρα με τη νύχτα. Υπάρχει και θα υπάρχει διαρκώς εξέλιξη».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved