Κι όμως κάποια λέει καλή κουβέντα για την Σπυροπούλου
Media

Κι όμως κάποια λέει καλή κουβέντα για την Σπυροπούλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση και την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Επιστρέφεις τηλεοπτικά ετοιμάζοντας ένα καινούριο πρόγραμμα στον ΑΙΡΗΑ, αλλά και συμμετέχοντας στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Σπίτι μου σπιτάκι μου»
«Η πορεία συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη αγάπη και αγωνία. Θέλουμε να δώσουμε όμορφα πράγματα για να γίνει πιο συγκινητικό το οδοιπορικό μας Θα επισκεφθούμε χωριά, πόλεις και τοποθεσίες που έχουν μνήμες αναμνήσεις μυρωδιές, και αρώματα από το παρελθόν. Θα ταξιδέψουμε σε μέρη που δεν έχουν πάει πολλά συνεργεία να κάνουν γυρίσματα. Θα ξεκινήσουμε το οδοιπορικό μας από την Κωνσταντινούπολη, η οποία δεν τελειώνει ποτέ. Έπειτα θα ταξιδέψουμε στο Αιγαίο, στη Σμύρνη, στο Κλοσμενάι, στα Λάτσατα. Θα ζήσουμε στιγμές γεμάτες αρώματα και γεύσεις από το παρελθόν. Στη συνέχεια θα πάμε ανατολικά. Θα βρεθούμε στην Καππαδοκία, την Καισαρεία. Επίσης στη Μαύρη Θάλασσα, στις πόλεις και τα χωριά του Πόντου. Αυτό που επιθυμούμε είναι να ζωντανέψουμε τις μνήμες μας».

Πώς είναι ως συνεργάτης;
«Ένα πολύ γλυκό κορίτσι. η ζω εδώ και ενάμιση μήνα. Είναι προσιτή, συζητήσιμη και ευχάριστη με όλους Όλοι οι άνθρωποι του Alpha μας έχουν δείξει αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό. Θα ήθελα να το τονίσω», δήλωσε στο «supertv».


Ήταν τραυματική για εσένα η εμπειρία του Mega;
«Όχι. Χάρη του Μega συνέβη ό,τι συνέβη. Ο Μιχάλης Δεναξάς έδωσε αυτή την ιδέα στο κανάλι και την υλοποίησαν. Όλη η Ελλάδα αλλά και οι Έλληνες του εξωτερικού είδαν το οδοιπορικό μας. Ευχαριστώ το κανάλι γι' αυτή τη δυνατότητα που μου έδωσε. Η συμπεριφορά των ατόμων που είχαν θέσεις δεν ήταν ωραία. Δε ζητήσαμε "ευχαριστώ" αλλά μία πιο ανθρώπινη συμπεριφορά. Στον Alpha είναι όλοι ζεστοί και φιλικοί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved