Ο Θανάσης Βισκαδουράκης «δίνει» τα φαβορί του DWTS
Media

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης «δίνει» τα φαβορί του DWTS

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης στο DWTS έχει κάνει δυναμική προσπάθεια, ωστόσο βαθμολογικά τουλάχιστον έχει κριθεί πολύ αυστηρά. Τον στενοχώρησε αυτό;

«Όχι. Καθόλου. Το DWTS το έχω δει σαν παιχνίδι, σαν όμορφη διασκέδαση. Ο χορός τελικά μου έδωσε μία διαφορετική ενέργεια. Τα συναισθήματα μου είναι όμορφα και δυνατά. Δεν πέφτω στην παγίδα της κριτικής που μου κάνει η επιτροπή. Η χαρά που μου έχει δώσει το παιχνίδι δε με άφησε να σκεφτώ ή να σχολιάσω τη βαθμολογία μου. Είμαι φύσει θέσει ένας άνθρωπος που πάντα δεχόμουν την κριτική. Ποτέ δεν έχω κάνει κριτική στην κριτική. Είναι βασική αρχή μου» τόνισε στο Super tv.

-Φοβάσαι για το ενδεχόμενο του να αποχωρήσεις σύντομα;
«Δε θέλω να φύγω από το παιχνίδι. Αν είναι να συμβεί, θα γίνει. Το γουστάρω, το υποστηρίζω, το διασκεδάζω. Θα ήθελα να συνεχίσω αυτό το ταξίδι. Είναι ωραίο. Στη φάση που είμαι μου έδωσε περισσότερη ενέργεια, παρόλο που σωματικά με κουρά ζει. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετέχω σ' αυτό το παιχνίδι. Δεν το βλέπω σαν διαγωνισμό. Μου άρεσε πολύ η κριτική που μου έκανε η Γκαλένα, ότι ήταν σαν να έβλεπε δύο παιδιά που έχουν βγει από το ζαχαροπλαστείο και πετά ο ένας στον άλλο τούρτες. Τι όμορφο σε μία εποχή κρίσης, πεσιμισμού, απαισιοδοξίας να ακούς αυτά τα λόγια. Ουσιαστικά σκιαγράφησε τον χαρακτήρα μου. Διανύω πια την τέταρτη δεκαετία της ζωής μου και ακόμη διακατέχομαι από το σύνδρομο του Πίτερ Παν. Θα παραμείνω για πάντα παιδί.»

-Τι θες να ξεχωρίσουν οι τηλεθεατές βλέποντας σε στην εκπομπή;
«Θεωρώ ότι είμαι από τους πολύ τυχερούς. Την ημέρα που εμφανίστηκα συμμετείχε στη χαρά μου το κοινό. Δεν το πίστευα. Είπα στη χορογράφο μου «Κοίτα πόση αγάπη εισπράξαμε από το κοινό». Δεν το περίμενα. Δεν είχα καλέσει κόσμο την πρώτη Κυριακή. Οι τηλεθεατές ήταν μαζί μου. Μου έδωσαν μεγάλη δύναμη.»

-Ποιος θεωρείς ότι θα είναι ο νικητής του σόου;
«Είναι πολύ νωρίς να λεχθεί ακόμη. Όποιος πει ποιος θα πάρει το έπαθλο θα παγιδευτεί. Υπάρχουν φαβορί, αλλά θα υπάρξουν και εκπλήξεις.»

-Ποιοι παίκτες πιστεύεις ότι αποτελούν φαβορί;
«Αρχικώς η Ολυμπιονίκης μας. Είναι μία ευγενής παρουσία. Την έχω συμπαθήσει πολύ. Δε θέλω, όμως, να αδικήσω και τα υπόλοιπα παιδιά. Ο Σπανός είναι πολύ καλός, όπως και η Νικολέττα Καρρά. Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί συμμετέχω σε έναν διαγωνισμό χορού ενώ δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Είναι πολύ ιδιαίτερο. Το κοινό έχει αντιληφθεί ότι δεν έχω κάνει ποτέ χορό και καλούμαι να το πράξω στα γεράματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved