Το νέο αίμα της  tv
Media

Το νέο αίμα της tv

Είναι νέες, ωραίες, κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική και έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις. Ποιες είναι;

Νατάσσα Εξηνταβελώνη «Μάνα Χ Ουρανού»

Γεννημένη στην Αθήνα στις 21 Ιουλίου του 1991, η τηλεοπτική κόρη της Μαρίας Σολωμού αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική την περίοδο που σπούδαζε παιδαγωγικά. Η Νατάσα, όταν ξεκίνησε να παρακολουθεί σε-μινάρια υποκριτικής, γοητεύτηκε από τον χώρο και έδωσε αμέσως εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, αφήνοντας στην άκρη για λίγο τις σπουδές της. Αποφασισμένη να πάρει το πτυχίο της, μιας και δεν της απομένουν πολλά μαθήματα, η 23χρονη ηθοποιός έχει τη στήριξη της οικογένειας και των φίλων της, που, όπως λέει, είναι οι μεγαλύτεροι φαν της. Αγαπάει το διάβασμα και τη λογοτεχνία, ενώ όταν δεν βρίσκεται στο πλατό των γυρισμάτων βλέπει ταινίες.

Αναστασία Παντούση «Οι συμμαθητές»
Από πολύ μικρή ηλικία η Αναστασία είχε δείξει την καλλιτεχνική της κλίση. Έπαιρνε μέρος σε θεατρικές παραστάσεις και πάντα ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός. Η 23χρονη μεγαλώνοντας ακολούθησε τη συμβουλή των γονιών της, που δεν ήταν άλλη από το να περάσει σε μια σχολή στις Πανελλήνιες και παράλληλα να ασχοληθεί-και με την υποκριτική που τόσο πολύ αγαπά. Έτσι, τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε νηπιαγωγός αλλά παράλληλα και θέατρο. Εδώ και τρία χρόνια συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ «Οι συμμαθητές» είναι η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά. Η Αναστασία λατρεύει τον χορό, τις βόλτες με το ποδήλατο, ενώ θαυμάζει τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Μάλιστα, η ίδια δεν κρύβει πως είναι αρκετά ευαίσθητη, αλλά και ΑΝΤ1 είναι η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά. Η ίδια δηλώνει πως της αρέσει να βλέπει ταινίες και να κάνει σκι, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό της αισιόδοξο και επίμονο με ό,τι θέλει να αποκτήσει.

Κωνσταντίνα Μεταξά - «Μοντέρνα οικογένεια»
Η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, Κωνσταντίνα, έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» το 2010. Η 23χρονη λατρεύει από μικρή την υποκριτική. Έτσι, με το που τελείωσε το σχολείο έφυγε στην Αμερική για να σπουδάσει. Αυτή την περίοδο, η ταλαντούχα ηθοποιός παράλληλα με την ηθοποιία προσπαθεί να αποκτήσει δίπλωμα στη γιόγκα για να μπορέσει να γίνει καθηγήτρια. Ο πρώτος της τηλεοπτικός ρόλος είναι αυτός της Δανάης στη «Μοντέρνα οικογένεια»

Ευγενία Σαμαρά- Η εκδρομή
Το 2008, η 27χρονη Ευγενία Σαμαρά μας συστήθηκε ως «Το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα», ενώ φέτος την απολαμβάνουμε στη σειρά μυστηρίου του ΑΝΤ1, «Η εκδρομή». Για τη δυναμική Ευγενία η υποκριτική ήταν όνειρο ζωής. Ωστόσο, επειδή ήταν και καλή μαθήτρια στο σχολείο, έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε στο Γεωπονικό Τμήμα του ΑΠ0, χωρίς ωστόσο να σταματήσει τις σπουδές της στην υποκριτική. Η μελαχρινή θεσσαλονικιά έχει παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξη της πως ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην επαγγελματική της ζωή είναι ο Αντώνης Κανάκης, αφού εκείνος της έδωσε την ευκαιρία να μπει στον χώρο του θεάματος.

Ναταλία Κηρύκου-Δικαίωση
Η Ναταλία Κηρύκου, που συμμετέχει στη δραματική σειρά «Δικαίωση», χαρακτηρίζει τον εαυτό της δυναμικό και αποφασιστικό. Η 28χρονη μετά τις σπουδές της στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων εργάστηκε στην οικογενειακή της επιχείρηση. Η αγάπη της όμως για την υποκριτική την κέρδισε. Πριν από τέσσερα χρόνια συνειδητοποίησε πως κάτι της λείπει από τη ζωή, αν και μέσα της ήξερε πως αυτό ήταν η υποκριτική. Έτσι, γράφτηκε στη δραματική σχολή του Γιώργου Αρμένη. Αισθάνεται πολύ τυχερή που ο Δημήτρης Αρβανίτης την εμπιστεύτηκε στη νέα του σειρά, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της η τηλεοπτική Αία ασχολείται με τον χορό.

Εύη Δαέλη- Όρκος Σιωπής
Την Εύη Δαέλη την πρωτογνωρίσαμε το 2007 μέσα από την οικογενειακή κωμωδία «Ευτυχισμένοι μαζί», σε ηλικία μόλις 12 ετών. Σήμερα η 19χρονη και πεισματάρα Εύη παραδέχεται πως η υποκριτική μπήκε τυχαία στη ζωή της. Μία φωτογράφιση για τις ανάγκες ενός διαγωνισμού, σε ηλικία πέντε ετών, ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν όλα. Έπειτα, το 2001, στην ηλικία των 6 πήρε μέρος στην πρώτη της ταινία. Η αγάπη που της έδειξαν οι ηθοποιοί με τους οποίους συνεργάστηκε την έκανε να θελήσει να συνεχίσει την πορεία της στην υποκριτική. Ο άνθρωπος όμως που τη συμβούλευσε και την παρότρυνε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα ήταν η ηθοποιός Ειρήνη Σταματίου. Αμέσως μετά το σχολείο η τηλεοπτική Στέλλα από τον «Όρκο σιωπής» έδωσε Πανελλήνιες και πέρασε στο Τμήμα Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος στο Καρπενήσι. Οι σπουδές της, όμως, έμειναν στον «πάγο», αφού αφοσιώθηκε στα μαθήματα υποκριτικής. Μάλιστα, δεν αποκλείει πως κάποια στιγμή μπορεί να ασχοληθεί με την Ψυχολογία, όχι μόνο επειδή της αρέσει πολύ, αλλά και γιατί πιστεύει πως στις μέρες μας δεν μπορείς να αρκεστείς μόνο στο επάγγελμα του ηθοποιού.

Λίλα Μπακλέση-Ταμάμ
Η τηλεοπτική κόρη της Μαρίας Λεκάκη, Έλλη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Η Λίλα ακολούθησε το όνειρο της, μιας και το μικρόβιο της υποκριτικής ξύπνησε μέσα της σε πολύ μικρή ηλικία. Παίρνοντας μέρος σε θεατρικές σχολικές παραστάσεις και συμμετέχοντας σε μια ερασιτεχνική ομάδα θεάτρου, η τύχη της χαμογέλασε όταν ο σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης την είδε τυχαία και της πρότεινε να πάρει μέρος στην ταινία «Παράδεισος» το 2011. Η Λίλα όμως παράλληλα σπούδαζε και στη σχολή του Εθνικού θεάτρου. Το «Ταμάμ» στον ΑΝΤΙ είναι η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά. Η ίδια δηλώνει πως της αρέσει να βλέπει ταινίες και να κάνει σκι, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό της αισιόδοξο και επίμονο με ό,τι θέλει να αποκτήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved