Μπέτυ Μαγγίρα: «Όταν μου έκαναν πρόταση για το «Όλα παίζουν» δεν ήξερα τι να κάνω»
Media

Μπέτυ Μαγγίρα: «Όταν μου έκαναν πρόταση για το «Όλα παίζουν» δεν ήξερα τι να κάνω»

Πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό της Μπέτυς Μαγγίρα όταν της έγινε η πρόταση να παρουσιάζει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαρουσιαστές της την εκπομπή «Όλα παίζουν».

Το αποκαλύπτει η ίδια μιλώντας για αυτό: «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, γιατί είχα κλείσει ήδη και το θέατρο, στο μιούζικαλ των Ρέππα - Παπαθανασίου «Πριν το χάραμα», στο οποίο και πρωταγωνιστώ» λέει στη real και συνεχίζει: «Είχα απαντήσει θετικά και ήμουν μια χαρά, γιατί θα μπορούσα την ημέρα να είμαι στο σπίτι με τα παιδιά μου και το βραδάκι να πηγαίνω στο θέατρο. Όταν, λοιπόν, ήρθε η τηλεοπτική πρόταση δεν ήξερα τι να κάνω».

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι»;

«Το πρώτο ήταν πως στους καιρούς που βρισκόμαστε δεν γίνονται πάρα πολύ συχνά θαύματα. Ήμουν τέσσερα χρόνια εκτός τηλεόρασης, αν εξαιρέσεις το Xclusive και το Your Face Sounds Familiar. Η τηλεόραση μου αρέσει, τη θεωρώ δουλειά μου. Οπότε, πίστευα πως δεν πρέπει να την αφήσω, ήταν ευκαιρία που θα έπρεπε να αρπάξω, γνωρίζοντας πως θα δυσκολευτώ. Ο δεύτερος παράγοντας ήταν ο σύζυγός μου. Το συζήτησα πολύ μαζί του, με παρότρυνε να το κάνω και μου είπε πως θα τα καταφέρουμε μαζί. Με υποστήριξε πάρα πολύ σε αυτό».

Βοήθησε η φιλία σας με την Αλέκα Καμηλά;

«Εννοείται. Εγώ και η Αλέκα είχαμε προτείνει κάτι άλλο στον Alpha, μια εβδομαδιαία εκπομπή. Δεν θα μπορούσε να βγει όμως το πρώτο μισό της σεζόν. Και τελικά προφανώς μας σκέφτηκαν για το «Όλα παίζουν»».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved