Τι δεν ξέρατε για τον «Μάρκο» της «Εκδρομής»;
Media

Τι δεν ξέρατε για τον «Μάρκο» της «Εκδρομής»;

Τι δεν ξέρατε για τον «Μάρκο» της «Εκδρομής»; Με τι άλλο ασχολείται ο Γιάννης Ποιμενίδης εκτός από την υποκριτική;

«Από μικρός ασχολούμαι με διάφορα πολεμικά αθλήματα, πυγμαχία μπόξινγκ κ.α. Παλαιότερα είχα ασχοληθεί με την κολύμβηση αλλά και με το ποδόσφαιρο. Τώρα σαν κοινό μου αρέσει πολύ ο κινηματογράφος. Ακόμα, στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω πολύ, μου αρέσει η ποίηση. Ο αγαπημένος μου ποιητής είναι ο Ντίνος Χριστιανόπουλος» τόνισε στο Mytv.

- Τι σε χαλαρώνει;
«Η φύση με χαλαρώνει κυρίως. Αλλο ένα κοινό που έχω με τον χαρακτήρα που υποδύομαι. Μια βόλτα στο βουνό, ας πούμε στον Υμηττό. Επίσης από μικρός μου αρέσουν πολύ τα θαλάσσια σπορ γιατί βρίσκω μια αρμονία και ταυτόχρονα με αποσυμπιέζει.»

- Πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου με τρεις λέξεις;
«Δίκαιο, ανήσυχο και δοτικό.»

- Είσαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο;«Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό.»

- Πόσο καιρό έχεις μείνει μόνος σου χωρίς σχέση;
« Πολύ καιρό. Ο χρόνος είναι σχετικός πάντα»

-Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου;
«Ο έρωτας παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή. Σου δίνει έμπνευση.»

- Τι σου αρέσει σε μια γυναίκα;
«Η προσωπικότητα της.»

-Θεωρείς τον εαυτό σου όμορφο; Και πόσο σε βοηθάει αυτό στη δουλειά σου;
«Δεν έχω συγκεκριμένη άποψη για την εξωτερική εμφάνιση. Είναι κολακευτικό να υπάρχει προσοχή από το αντίθετο φύλο. Σίγουρα η εμφάνιση που προσελκύει τον κόσμο είναι χρήσιμη στη δουλειά μας γιατί εκεί υπάρχει έκθεση και θέλεις ο δέκτης να πάρει το μήνυμα από τον πομπό. Αυτό από μόνο του είναι μια καλή αφετηρία αλλά φαντάζει κούφια και προδίδει όταν δεν υπάρχει και ουσία πέραν της εμφάνισης και κάποια υποκριτική ικανότητα. Προσωπικά δίνω περισσότερο βάση στα ουσιαστικά μου μέσα παρά στην εμφάνιση μου και αυτό θεωρώ ότι είναι δρόμος που μπορεί πραγματικά να σε οδηγήσει στην επιτυχία.»

-Ποιο είναι το μότο σου για τη ζωή;
«Με την υπομονή όλα γίνονται.»

- Τι σε φοβίζει περισσότερο σαν άνθρωπο;
«Η αδράνεια γενικότερα και η ανισορροπία. Το να μην βρίσκεις σταθεροποίηση, την ισορροπία σου. Αυτό είναι το δύσκολο για εμένα. Και εκεί ποντάρω. Προσπαθώ πάντα να ισορροπώ λίγο τις δυνάμεις μου.»

- Σε φοβίζει η αβεβαιότητα του επαγγέλματος σου;
«Έχω κάνει στο παρελθόν και άλλες δουλειές. Σίγουρα τα παιδιά που ξεκινούν να ασχολούνται με την υποκριτική δεν έχουν στο νου τους από αυτό το επάγγελμα θα βιοποριστούν ή ότι αυτό είναι μια καλή λύση για τον βιοπορισμό τους. Κυρίως το κάνουν για να καλύψουν και άλλες ανάγκες τους κι αν παντρευτεί αυτό και με τον βιοπορισμό είναι το ιδανικό αποτέλεσμα. Πάντως το βασικό σου θέλω για να ασχοληθείς με την υποκριτική δεν είναι ο βιοπορισμός. Προσωπικά σιγά σιγά μπαίνω σε αυτό τον χώρο δεν είμαι σε θέση ακόμη να ξέρω αν μπορώ να βιοποριστώ κάνοντας αυτή τη δουλειά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved