Συγχαρητήρια από τον παραγωγό των μεγαλύτερων φορμάτ με παγκόσμια επιτυχία στον Φερεντίνο
Media

Συγχαρητήρια από τον παραγωγό των μεγαλύτερων φορμάτ με παγκόσμια επιτυχία στον Φερεντίνο

Ο Χάουαρντ Χέντριτς, παραγωγός με τεράστια πείρα γι' αυτό και εκπρόσωπος της Fremantle Media, συνεχάρη την παραγωγή του Άκου τι είπαν!

Μάλιστα, μετά την επίσκεψή του έστειλε και γραπτώς τα συγχαρητήρια του και συγκεκριμένα έκανε αναφορά στην εξαιρετική παραγωγή που απαρτίζεται από άρτιους επαγγελματίες, εξαιρετικό κάστιγκ παικτών, άψογη τεχνική υποστήριξη, και υψηλότατο επίπεδο γραφικών και αισθητικής σε συνάρτηση με το χαμηλό κόστος παραγωγής.
Επιπλέον, για τον Χρήστο Φερεντίνο είπε ότι τον θεωρεί τον καλύτερο παρουσιαστή του παιχνιδιού παγκοσμίως, το παιχνίδι παίζεται τώρα σε 22 χώρες. Συγκεκριμένα ανέφερε πως συγκρίνεται μόνο με τον Αμερικανό παρουσιαστή Στήβεν Χάρβεϊ, τον άνθρωπο που ανέλαβε την παρουσίαση του παιχνιδιού πριν από δύο χρόνια, το ανανέωσε με τον τρόπο παρουσίασής του, και του χάρισε αυτό το διεθνές comeback. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο παραγωγός ζήτησε και ένα επεισόδιο του Άκου τι είπαν! ώστε να διανεμηθεί στους παραγωγούς των 22 χωρών που μεταδίδεται το παιχνίδι ως παράδειγμα προς μίμηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved