Γιάννης Μπέζος: «Ο Σεφερλής κινείται σε δρόμο που δεν είναι εύκολος. Εργάζεται πολύ»
Media

Γιάννης Μπέζος: «Ο Σεφερλής κινείται σε δρόμο που δεν είναι εύκολος. Εργάζεται πολύ»

Ο Γιάννης Μπέζος είναι άνθρωπος της τηλεόρασης και φυσικά έχει γνώμη. Είδε το πρωινό του Μάρκου Σεφερλή;

«Είδα, αποσπασματικά. Οι εκπομπές αυτές έχουν από τη φύση τους ένα κλίμα. Τι να αλλάξει ο παρουσιαστής, δηλαδή; Ο Σεφερλής κινείται στο δρόμο της ελαφράς ψυχαγωγίας, που δεν είναι κι εύκολος. Εργάζεται πολύ. Άσχετα αν εγώ αυτό δεν θα το έκανα. Αλλά είναι επιλογή δική του. Καλά έκανε και ανέλαβε την εκπομπή. Γιατί στην ανάποδη περίπτωση ποιος θα την έκανε; Μία από τα ίδια θα ήταν. Τουλάχιστον ο Σεφερλής είναι και χαριτωμένος, κάνει και αστεία. Και εικαστικά είναι ένα πρόσωπο που δεν το φαντάζεσαι το πρωί. Από όσο είδα, δεν υπήρξε κάτι που να με ενοχλήσει» τόνισε στο People.

-Υπήρξαν, πάντως, αντιδράσεις στα social media όταν ανακοινώθηκε το όνομά του,πόσο μάλλον από ένα κανάλι σαν το Mega.

«Αν άλλαζε το concept του πρωινού και γινόταν μια «πνευματική» ζώνη, δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον. Αυτά τα προγράμματα βλέπουν άνθρωποι μιας κάποιας ηλικίας, που είναι στο σπίτι εκείνες τις ώρες. Δεν είναι κακό. Αρκεί να μη γίνεται εμμονή. Σε όλο τον κόσμο υπάρχει αυτού του είδους η τηλεόραση. Μας πιάνει μια σοβαροφάνεια ώρες ώρες, ότι ο Σεφερλής μάς πείραξε. Όλα τα άλλα ήταν ωραία τόσα χρόνια. Πιο χαριτωμένος είναι ο Σεφερλής από άλλους... Θυμάστε τον Benny Hill; Ήταν σούπερ σταρ και έκανε πολύ πιο ακραία πράγματα. Το θέμα είναι να μην υπάρχει μόνο αυτό στο τοπίο. Η τηλεόραση αυτό έχει σαν ελάττωμα, βρίσκει κάτι και «πάει να θάψει τρεις». Δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται όλος ο σταθμός από το πρωινό. Είναι μια εκπομπή που διαρκεί μόνο τρεις ώρες. Τις άλλες παίζει άλλο πρόγραμμα. Δεν μπορεί να χαρακτηρίζει όλο το πρόγραμμα το πρωινό. Γιατί κάποια στιγμή η τηλεόραση χαρακτηρίστηκε από αυτές τις εκπομπές. Όχι μόνο τις πρωινές, αλλά και τις μεσημεριανές, που έλεγαν απίστευτες ανοησίες. Η σαχλαμάρα είχε γίνει στάτους.»

-Θα πηγαίνατε καλεσμένος στην εκπομπή του Σεφερλή ή θα ήσασταν διστακτικός, από την άποψη του τι θα συζητήσετε;
«Εξαρτάται. Οι συνεντεύξεις έχουν να κάνουν με το πώς απαντάς, τι κλίμα δίνεις εσύ. Εάν παρακολουθήσω την εκπομπή και δω ένα κλίμα που να έχει ενδιαφέρον, γιατί να μην πάω; Δεν λειτουργώ ρατσιστικά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ρωτάνε ανοησίες. Εκεί δεν θα πήγαινα, γιατί ξέρω πως δεν θα μετρήσει αυτό που θα πω. Αλλά αν μπορώ να πάω κάπου, να μιλήσω και τα πράγματα αυτά να ακουστούν, βεβαίως.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved