DWTS: Αυτό είναι «καρφάρα» από κριτή: «Δυο ζευγάρια δεν έπρεπε να πάρουν μέρος»!
Media

DWTS: Αυτό είναι «καρφάρα» από κριτή: «Δυο ζευγάρια δεν έπρεπε να πάρουν μέρος»!

Υπάρχουν κάποια ζευγάρια στο σόου που να τα έχετε ξεχωρίσει και τα θεωρείτε φαβορί. Υπάρχουν όμως και κάποια που όπως δηλώνει... δεν έπρεπε να είχαν πάρει μέρος στο DWTS.

«Έχω ξεχωρίσει κάποια ζευγάρια. Δεν θέλω όμως να τα αποκαλύψω γιατί και πέρυσι υπήρξαν ζευγάρια που θεωρούσαμε ότι θα φτάσουν μέχρι τον τελικό και τελικά αποχώρησαν, ενώ προχώρησαν ζευγάρια τα οποία έδειξαν να βελτιώνονται στην πορεία. Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν δύο -τρία ζευγάρια που δεν χρειαζόταν να πάρουν μέρος στο σόου» τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς στο Mytv.

-Το λέτε αυτό επειδή δεν έχουν χορευτικές δυνατότητες ή είναι πολύ καλοί και δεν θα έπρεπε να λάβουν μέρος;
«Εννοώ ότι δεν έχουν ικανότητες. Αυτό που λένε ότι «αυτός είναι αθλητής ή αθλήτρια και ξέρει να κάνει καλύτερες φιγούρες» για μένα δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι η εξέλιξη πάνω στο σόου. Ας πάρουμε, για παράδειγμα, τον περσινό Λάκη Γαβαλά, ο οποίος επειδή είχε κάποια ηλικία, αν και δεν ήθελε να τα δώσει όλα στον χορό, έπρεπε κάτι να αποδείξει. Έκανα τις μεταμφιέσεις με τα κοστούμια ενώ ταυτόχρονα έλεγα και κάποιο αστείο, με αποτέλεσμα ο τηλεθεατής να θέλει να το βλέπει. Αυτό είναι μια εξέλιξη μιας και ξέραμε ότι ο Γαβαλάς δεν χορεύει καλά. Αν λοιπόν αυτό το δούμε και σε κάποιους ανθρώπους φέτος, σίγουρα θα έχουν το πλεονέκτημα στη βαθμολογία ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved